Sezen Aksu meğer bu yüzden sahneleri bırakmış! Emel Müftüoğlu, şoke eden gerçeği ilk kez açıkladı

Sezen Aksu meğer bu yüzden sahneleri bırakmış! Emel Müftüoğlu, şoke eden gerçeği ilk kez açıkladı

Geçen haftalarda Sezen Aksu'nun son halini paylaşan yakın arkadaşı Emel Müftüoğlu, 70 yaşındaki şarkıcının sahneleri neden bıraktığını ilk kez paylaştı. İşte, Sezen Aksu'nun sahneleri bırakma nedeni...

Yıllardır sahnelere çıkmayan Sezen Aksu'nun dinleyenlerinden uzak kalma nedeni uzun süredir merak ediliyordu.

'Minik Serçe'nin sahneleri bırakma sebebi hakkında daha önce Candaş Tolga Işık'tan bir açıklama gelmişti.

Candaş Tolga Işık, 70 yaşındaki şarkıcının ülke bu haldeyken şarkı söyleyecek biri olmadığını belirtmiş, onun hayallerindeki Türkiye'nin bu olmadığını vurgulamıştı.

sezen-aksu-son-hali-1.jpg

YAKIN DOSTU EMEL MÜFTÜOĞLU AÇIKLADI

Son olarak, birkaç hafta önce Sezen Aksu'nun son halini paylaşan Emel Müftüoğlu'ndan, ünlü şarkıcının sahneleri bırakma meselesine dair farklı bir açıklama geldi.

Günaydın'dan Tuba Kalçık'a konuşan Emel Müftüoğlu, "Her sahneye çıkışında çok heyecanlanıp strese giriyordu. Eğer bırakmasaydı, sağlığı olumsuz etkilenecekti" açıklamasında bulundu.

Ayrıca Sezen Aksu'nun empati boyutunun çok yüksek olduğunu, sadece duygusal bir film izlerken bile ağlamaktan fenalaştığını ve hastanelik olduğunu da ekledi.

SEZEN AKSU'NUN SON HALİ

sezen-aksu-son-hali-2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN