Ünlü Astrolog Ekrem İmamoğlu mu Murat Kurum mu kazanacak paylaştı! ‘Büyük hüsrana uğrayacaklar’

Ünlü Astrolog Ekrem İmamoğlu mu Murat Kurum mu kazanacak paylaştı! ‘Büyük hüsrana uğrayacaklar’

31 Mart seçimlerine az bir süre kala herkesin merak ettiği seçim sonuçlarıyla ilgili astrolog Hilal Saraç’tan çok konuşulacak bir tahmin geldi. ‘Büyük hüsrana uğrayacaklar’ diyen Saraç, bakın seçimle ilgili nasıl bir tahminde bulundu?

2024 Türkiye yerel seçimleri, 31 Mart Pazar günü yapılacak. Milyonlarca vatandaş o tarihte oy kullanmak için sandık başına gidecek. Adayların rekabeti devam ederken, mitingler ve açıklamalar da hız kesmeden devam ediyor.

Türkiye yerel seçimler için geri sayım yaparken, astrologlardan da tahminler gelmeye başladı. Önceden Donald Trump’ın astroloğu olarak dünyada ünlenen Michaela Astro, sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunmuştu.

ekrem-imamoglu-murat-kurum-1.jpg

SEÇİMİ KİMİN KAZANACAĞININ SİNYALİNİ VERDİ

Şimdi ise astrolog Hilal Saraç sosyal medya hesabından paylaşım yaparak yerel seçimlerle ilgili bir tahminde bulundu ve Recep Tayyip Erdoğan’ın partisinin seçimde çok büyük oy kaybı yaşayacağını söyledi.

ekrem-imamoglu-murat-kurum.png

Saraç bir başka paylaşımında ise AK Parti’nin oy kaybedeceği yerleri yazarak bu illerin başında İstanbul ile Ankara olduğunu belirtti.

Saraç’ın paylaşımı şöyle:

2.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN