Yanan iş yerinde elleri arkadan bağlanmış ceset bulunmuştu: Cinayetin sır perdesi aralandı

Yanan iş yerinde elleri arkadan bağlanmış ceset bulunmuştu: Cinayetin sır perdesi aralandı

Bahçelievler'de yanan iş yerinde elleri arkadan bağlanmış şekilde bulunan cesedin Mustafa Bayraktar'a (39) ait olduğu belirlendi. Bıçaklanarak öldürüldükten sonra yakıldığı tespit edilen Bayraktar'ın son görüştüğü 22 yaşındaki şüpheli B.D. gözaltına alındı. B.D. ifadesinde, Bayraktar'ın annesine sarkıntılık yaptığını ve aralarında çıkan kavga sonucu birçok kez bıçakladıktan sonra cesedi varile koyarak yaktığını söyledi.

İstanbul'un Bahçelievler ilçesine bağlı Kocasinan Merkez Mahallesinde hurda deposu olarak kullanılan iş yerinde çıkan yangında elleri arkadan bağlanmış şekilde bir erkeğe ait ceset bulunmuştu. Korkunç cinayette sır perdesi aralandı.

8953520-001.jpg

CESEDİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin konuyla ilgili yaptığı çalışmalarda cesedin Mustafa Bayraktar'a (39) ait olduğu tespit edildi.

8953523.jpg

Bayraktar'ın önce bıçaklandığı ardından elleri bağlandıktan sonra iş yerinin ateşe verilmiş olduğu saptandı.

1 KİŞİ GÖZALTINDA

Polis ekipleri, Bayraktar'ın son görüştüğü kişi olan 22 yaşındaki şüpheli B.D.'yi gözaltına aldı. B.D.'nin Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri devam ediyor.

8953521.jpg

DEFALARCA BIÇAKLADI, VARİLE KOYUP YAKTI

NTV'nin aktardığı bilgilere göre; B.D. ifadesinde, annesi ve kardeşinin iş yerinde çalıştığını söyledi. Bayraktar’ın annesine sarkıntılık yaptığını iddia eden B.D., bunun üzerine aralarında tartışma başladığını anlattı.

8953524.jpg

Annesinin iş yerinden çıktıktan sonra tekrar kavga ettiklerini ve Bayraktar’ı birçok kez bıçakladığını söyleyen B.D., cesedi varile koyarak yaktığını söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN