Çıktığı an listeyi alt üst etti! Orta Çağ oyunu Manor Lords muhteşem bir çıkış yaptı: 10 Mayıs'a kadar indirimli!

Çıktığı an listeyi alt üst etti! Orta Çağ oyunu Manor Lords muhteşem bir çıkış yaptı: 10 Mayıs'a kadar indirimli!

Çıktığı an Steam listelerini alt üst etti! Orta Çağ oyunu Manor Lords, muhteşem bir çıkış yaparak listede üst sıralara yerleşti! Çıkış şerefine ise 10 Mayıs'a kadar indirimli olarak satılacak...

Uzun bir süredir merakla beklenen ve Steam platformunda en çok istek listesine eklenen oyunlardan biri olan Manor Lords nihayet oyuncuların karşısına çıktı.

Slavic Magic tarafından geliştirilen ve Hooded Horse tarafından yayınlanan strateji oyunu Manor Lords artık oynanabilir durumda. Erken Erişim sürecinde piyasaya sürülen oyun, oyuncular tarafından büyük ilgi gördü.

Manor Lords, Orta Çağ'a farklı bir bakış açısı sunan bir strateji oyunu olarak öne çıkıyor. Oyuncular, kendi Orta Çağ krallıklarını kurmak için şehir kurma, planlama, ekonomik ilişkiler ve sosyal simülasyonlar gibi çeşitli unsurları içeren bir deneyim yaşayacaklar.

ANLIK OYUNCU SAYISI 135 BİNİ AŞTI

manor-lords.png

Oyunun çıkışıyla birlikte anlık oyuncu sayısı 135 bini aştı. Bu sayı, her geçen dakika artıyor. Ayrıca, oyuncular tarafından yapılan incelemelerin genellikle "Çok Olumlu" olduğu görülüyor.

Manor Lords, çıkış indirimiyle birlikte 14,99 dolara satın alınabiliyor. Ancak 10 Mayıs tarihinden sonra indirimsiz fiyatı olan 19,99 dolara yükselecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN