Xbox One’a ateşli kontrolcü Razer Wildcat

Xbox One’a ateşli kontrolcü 
 Razer Wildcat

Xbox One için Razer Wildcat tanıtıldı. Ekim ayında satışlarına başlanacak bu iddialı ve yetenekleri artırılmış kontrolcü, özellikle e-spor severlere hitap ediyor.

Oyun aksesuarları şirketi Razer, Xbox One için geliştirilen kablosuz kontrolcüsünü tanıttı. Razer Wildcat adıyla gelecek kontrolcü, e-spora ilgi duyanlar için oldukça iyi bir seçenek.

Geleneksel Xbox One kontrolcüsünden dört farklı fonksiyon tuşuna sahip olan Razer Wildcat, bu sayede daha hızlı ve kolay bir oyun deneyimi vaat ediyor. Öte yandan yeni aksesuarın, orijinal Xbox One kontrolcüsüne göre yüzde 25 daha hafif olduğu belirtiliyor.

15-08/31/ekran_resmi_2015-08-30_21_37_11.jpgErgonomisi ile dikkat çeken Razer Wildcat, ayrıca oyuncuların tuşlara fonksiyon atamalarına da izin veriyor. Güçlendirilmiş analog çubuk ve düğmeleri ile çok daha uzun ömürlü bir kullanıma sahip olacağı belirtilen yeni modelin 3,5mm kulaklık girişi de mevcut. Yeşil renkli kısımların da yerlerinden çıkarılabildiğini belirtelim. 

15-08/31/ekran_resmi_2015-08-30_21_37_05.jpg106 mm x 156 mm x 66 mm ölçülerindeki Razer Wildcat, mikroUSB portuna takılan fiber kablosuyla da ayrı bir iddia taşıyor. Xbox One için Razer Wildcat’ın Ekim 2015’te satışa çıkacağı açıklandı. Fiyat etiketi ise ABD için 149,99 dolar şeklinde. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN