Erkeklerin yarısı hediye almayı düşünmüyor

Erkeklerin yarısı hediye almayı düşünmüyor

Bir e-ticaret platformunun Türk halkının Sevgililer Günü hediye ve kutlama tercihleriyle ilgili yaptığı ankette Sevgililer Günü hediyesi için ayrılan bütçe ortalama 150 TL ama erkeklerin yarısı sevgilisi ya da eşine hediye almayı düşünmüyor.

E-ticaret platformu n11.com, Türk halkının Sevgililer Günü hediye ve kutlama tercihlerini açıkladı. n11.com müşterileri arasından 800'e yakın kişiyle gerçekleştirilen online araştırmanın sonuçlarına göre bu yıl çiftler Sevgililer Günü’nü evde kutluyor, hediye olarak da mücevher, saat ya da aksesuar tercih ediyor. Sevgililer Günü hediyesi için ayrılan bütçe ortalama 150 TL olarak ön plana çıkarken, erkeklerin yarısı sevgilisi ya da eşine hediye almayı düşünmüyor.
 
Genel katılımcı sıralamasında sevgilisine veya eşine hediye almak isteyenlerin ilk 5 sıradaki hediyeleri yüzde 30 ile mücevher, saat ve aksesuar, yüzde 27 ile giyim/ayakkabı, yüzde 19 ile hediyelik eşya, yüzde 13 ile elektronik ürün ve yüzde 7 ile tatil oldu.
 
Ankete katılan kadınların yüzde 50’ye yakını ise sevgilisine ya da eşine giyim/ayakkabı kategorisinden bir hediye seçeceğini belirtirken, çiftlerin birbirlerine alacakları ortalama hediye bütçesi 150 TL oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN