Kanuni Sultan Süleyman'ın dedesinin dedesinin dedesi kimdir? Güven Bana programında soruldu

Kanuni Sultan Süleyman'ın dedesinin dedesinin dedesi kimdir? Güven Bana programında soruldu

Kanuni Sultan Süleyman'ın dedesinin dedesinin dedesi kimdir? Heyecanla takip edilen Güven Bana yarışmasında kafaları karıştıran Kanuni Sultan Süleyman sorusunun yanıtı araştırılmaya devam ediyor. Yıldırım Bayezid Kanuni Sultan Süleyman'ın dedesinin dedesinin dedesidir. İşte detaylar...

Kanuni Sultan Süleyman'ın dedesinin dedesinin dedesi kimdir? Güven Bana programında sorulan bu soru herkesin aklında soru işaretlerine neden oldu. Heyecanla takip edilen ve Müge Anlı'nın sunduğu Güven Bana yarışması her perşembe günü ATV'de ekranlara geliyor. İki kişinin yarıştığı programda toplam ödül 1.000.000 TL.

KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN'IN DEDESİNİN DEDESİNİN DEDESİ KİMDİR?

Geçtiğimiz akşam yayınlanan bölümde "Kanuni Sultan Süleyman'ın dedesinin dedesinin dedesi kimdir?" sorusu soruldu. Güvenmeye odaklı programda 1 Ağustos Perşembe günü yayınlanan bölümdeki sorunun şıkları ve yanıtı şu şekilde:

A: Fatih Sultan Mehmet

B: Yavuz Sultan Selim

C: Yıldırım Bayezid

D: Orhan Gazi

Cevap: Yıldırım Bayezid

GÜVEN BANA BAŞVURU FORMU İLE YARIŞMAYA BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Büyük ödülü kazanmak için yarışmacıların birbirlerine güvenmek zorunda olduğu, ‘Güven Bana yarışmasına nasıl başvuru yapılır?

Aşağıda yer alan linke tıkladıktan sonra Fotoğraf, T.C Kimlik No, ad ve soy isim, cinsiyet, adres, doğum tarihi, doğduğunuz şehir, yaşadığınız yer, ailenizin yaşadığı şehir, memleketiniz, eğitim bilgileriniz, telefon numaranız, mesleğiniz ve bunun gibi birçok özlük bilgilerinin yer aldığı kısa bir formu doldurup, kişisel verilere ilişkin ikona onay verdikten sonra en altta yer alan ‘gönder’ butonuna tıkladıktan sonra formu gönderebilirsiniz. Form, Güven Bana yarışmasına ulaşmış olur. Olumlu olması durumunda yarışmadan yetkililer iletişim numaranız vesilesiyle size ulaşır.

ARIŞMANIN FORMATI NASIL

Müge Anlı tarafından sunulan ATV ekranlarının sevilen yarışması Güven Bana’da 2 koltuk ve 2 adet yarışmacı bulunuyor. Bu yarışmacılar toplada 1 milyon Türk lirası değerindeki ödül için ter döküyor. Öte yandan bu iki yarışmacıdan 1 tanesinin de ödülü alıp gitmesi gibi bir durumu ortadan kaldırıldı. Yarışmacılar ilk olarak soruları cevaplıyor ve doğru yanıtlardan sonra kasalarında paralarını biriktirmeye devam ediyor. Bunun ardından köşelerine dönen yarışmacılar soruların tekrardan gelmesi için sunucunun olduğu alana doğru geliyor. Bu esnada butona basarak yarışmadan çekilmek isteyen yarışmacı kasadaki paraların hepsini alarak gidiyor. Fakat yarışmacılar aralarında anlaşması durumunda daha fazla para kazanabiliyor.

BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYIN

MÜGE ANLI KİMDİR?

1973’te doğan Müge Anlı Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun oldu. Televizyon hayatına magazin programı ile başlayan Müge Anlı, daha sonra ATV’de Müge Anlı ile Tatlı Sert isimli programa başladı. Özellikle son dönemde büyük ilgi gören program gündüz kuşağının vazgeçilmezleri arasına girmeyi başarmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN