Kim Kardashian ofisindeki masa yüzünden davalık oldu

Kim Kardashian ofisindeki masa yüzünden davalık oldu

ABD'li reality şov yıldızı ve iş kadını Kim Kardashian, Donald Judd adındaki sanatçının tasarımlarını kopyalamakla suçlanıyor. Sanatçı, Kardashian'a YouTube videosundaki ifadeleri nedeniyle dava açtı.

Realite şov yıldızı ve girişimci Kim Kardashian, mobilya tasarımlarıyla gündem oldu. Minimalist çağdaş sanatçı Donald Judd, mobilya tasarımlarında "ucuz taklitleri" teşvik ettiğini öne sürerek Kardashian'a dava açtı. Davaya neden olan ise yıldızın, 2022 yılında "Skkn by" Kim adlı markasının ofisini tanıttığı YouTube videosu.

NTV'de yer alan habere göre; Kardashian, videoda ofisinin minimalist tasarımını öne çıkarırken, şık ve büyük ölçekli ahşap masayı övüyor. Yemek masasından ziyade adeta bir heykele benzetilen bu tasarım hakkında ise Kardashian "Bu Donald Judd masaları gerçekten harika ve koltuklarla tamamen uyum sağlıyor" diyor.

Mahkeme dosyasına göre, Kardashian'ın mobilyalarını tedarik eden Clements Designs, masa ve sandalyelerin orijinal Judd parçaları olduğunu hiçbir zaman iddia etmediklerini ve vakfa sorunu Kardashian ile çözmesi yönünde talimat verdiğini söyledi.

'VİDEO BAŞLIĞI GERİ ÇEKİLSİN'

Davada, Kardashian'ın temsilcilerinin bir sosyal medya gönderisinde Judd Vakfı'nın tanıtımını yapmayı teklif ettiği ancak vakfın bunu reddettiği ve ayrıca video başlığının geri çekilmesini ancak videonun kaldırılmamasını teklif ettiği iddia edildi.

Kardashian konuyla ilgili açıklama yapmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN