Mehmet Ali Erbil Arap turistlerden para toplamak için dans etti! Genç sevgilisiyle gittiği mekanı birbirine kattı

Mehmet Ali Erbil gittiği kafede dans ederek para topladı! Arap turistlerden para almak için dans eden Erbil’in o anları sosyal medyada paylaşıldı. Ünlü şovmen genç sevgilisiyle gittiği mekanı birbirine kattı...

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, sevgilisi Gülseren Ceylan ile birlikte sık sık TikTok üzerinden canlı yayınlar yaparken, bu sefer farklı bir olayla gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde bir kafeye giden Mehmet Ali Erbil, burada Arap turistlerden para toplamak için dans etti.

67 yaşındaki ünlü şovmen, dans ederek kafedeki Arap turistlerden para topladı. Bu anlar, sosyal medyada hızla yayıldı ve tartışma konusu oldu.

Mehmet Ali Erbil'in dans ederek para toplama şovu, mekanın sahibi Murat Öztürk'ün şapkasını alıp kahvaltıya gelen davetliler arasında dolaşarak para toplamasıyla başladı. Ünlü şovmen, danslarıyla davetlilerden tam not alırken, mekanda bulunanlar arasında Derya Tuna da ona eşlik etti.

YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Bunlar da İlginizi Çekebilir