Tekstil ürün çekimi nasıl yapılır?

Tekstil ürün çekimi nasıl yapılır?

Tekstil ürünlerinizin çekimlerini tekstil ürün çekimi nasıl yapılır? kataloğundan basit bir şekilde yapabilirsiniz. Bu çekimlerinizde en iyi fotoğraf makinesi tercih edebilirsiniz. Çünkü tekstil giysilerinin en kaliteli düzeyde fotoğrafları çekilmelidir. Ürünlerinizi bu sayede dijital ortamdan kolayca satmanız gerekir. Başarılı çekimler firmanızın da gelişmesi ve tanınmasında etkili olacaktır.

HAYALET MANKENLİ FOTOĞRAF ÇEKİMİ

Bu yöntem doğrudan canlı manken üzerinden yapılan çekim uygulamasıdır. Yöntem doğrudan tekstil ürünlerinizin çekimlerinde sunulabilir. Cansız manken silinerek içerisi boş bir görüntü sağlanır. Örneğin tekstil ürünü olarak pantolon çekimi olduğunda ürünün tüm kırışıklıkları yok edilir. Doğru kol ve omuz simetrisi sağlanır. Huzursuzluk verici herhangi hatalı dikimler ve dikişler doğrudan silinir.

DEKUPE ÇEKİM NEDEN YAPTIRMALISINIZ?

Tekstil ürünlerinizin çekimlerinde dekupe çekim tercih etmelisiniz.

1-Çünkü bu yöntem daha kaliteli ve net sonuçlar sunar.

2-Ürünlerinizdeki tüm hataları ortadan kaldırır.

3-Manken bedeli, stüdyo ücreti gibi ek masraflara girmenizi engeller.

4-Styling gerektirmez ve bu sebeple ürün çekimlerinizin daha pratik bir şekilde gerçekleştirmenizi sağlar.

Tüm bu avantajların yanısıra ürün çekimlerinizin daha modern olmasını sağlar. Bu nedenle söz konusu yöntem profesyonel tekstil firmaları tarafından da tercih edilir.

TEKSTİL ÜRÜN ÇEKİMİ YÖNTEMLERİ AVANTAJLARI

Tekstil ürün çekimleri yöntemleri daha az maliyet gerektirir. Bu sebeple tekstil firmalarının maliyet açısından daha avantajlı kalmasını sağlar. Bunun haricinde yöntemler daha hızlı bir şekilde uygulanır. Böylece firmaların zamandan da tasarruf etmesini sağlar. Yukarıdaki teknikler en sağlıklı sonuçlar sunar, ürün çekimlerinizde herhangi teknik sorunlar oluşmamasını sağlar.

TEKSTİL ÜRÜN ÇEKİMLERİNDE NELERE DİKKAT ETMELİSİNİZ?

Tekstil ürün çekimlerinde dikkat etmeniz gereken bazı hususlar bulunuyor. İlk olarak çekimlerinizi modern bir alanda gerçekleştirmelisiniz. Bunun için de sektörün en kaliteli fotoğrafçı firmasını seçmelisiniz. Ürün çekimlerinizi tek başınıza yapmamalısınız. Bunun yerine bir uzmandan destek almanız gerekir.

TEKSTİL ÜRÜN ÇEKİMİ NEDEN TERCİH EDİLİYOR?

Yukarıdaki ürün çekim yöntemleri ise birçok nedenlere bağlı olarak tercih ediliyor. Türkiye genelinden tüm tekstil firmaları bu yöntemleri tercih ediyor. Yöntemlerin daha kusursuz sonuç vermesi sebebiyle firmalar amatör türünden ürün çekim yöntemlerinden uzak duruyor.

FOTOBOX IŞIKLI ÇEKİM KUTUSU

Fotobox ışıklı çekim kutusu tekstil ürünleri çekimlerinde en çok tercih edilen yöntemler arasında yer alıyor. Bu yöntem tüm tekstil ürünlerinin çekimlerinde güvenle tercih ediliyor. Yöntemlerde yüksek ışıklandırma kullanılıyor. Bu kapsamda ise ürün çekimleri en net düzeyde gerçekleştiriliyor.

TEKSTİL ÜRÜN ÇEKİMLERİNE HAZIRLIK YAPILMASI

Tekstil ürün çekimlerine kusursuz bir şekilde hazırlık yapabilirsiniz. Bunun için gerekli tüm malzemeleri önceden hazırlamanız gerekir. Kullanmak istediğiniz fotoğraf çekim stüdyosunun kaliteli olmasına dikkat etmelisiniz. Ürün çekimleriniz öncesinde profesyonel destek alabilirsiniz. Ya da bu alanda uzmansanız kendiniz de tüm tekstil ürünlerinizin çekimlerini yapabilirsiniz.

TEKSTİL ÜRÜN ÇEKİMLERİ ÖNEMİ

Tekstil alanında başarılı olmak için ürün resimlerinizi çektirmeniz gerekir. Bu yönde ise amatör fotoğrafçılar yerine daha uzman fotoğrafçı seçmelisiniz. Firma ürünlerinizi bu sayede dijital dünyadan global olarak da pazarlama şansına sahip olursunuz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN