Uğur Dündar'dan 'babalık davası' iddialarına yanıt: DNA testinin sonuçlarını paylaştı

Uğur Dündar'dan 'babalık davası' iddialarına yanıt: DNA testinin sonuçlarını paylaştı

Ünlü gazeteci Uğur Dündar, kendisine açılan babalık davası ile ilgili olarak yapılan DNA testinin sonuçlarını paylaştı. Adli Tıp Kurumu’nun yaptığı inceleme sonucunda biyolojik babalık iddiasının reddedildiğini açıkladı.

Son günlerde medya dünyasını meşgul eden babalık iddiaları üzerine Uğur Dündar’dan önemli bir açıklama geldi. Dündar, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, hakkında açılan babalık davasının Haziran ayında sonuçlanacağı yönündeki haberlere cevap verdi.

Gazeteci, Adli Tıp Kurumu tarafından yapılan DNA testi sonuçlarının babalık iddiasını reddettiğini ve konunun kendisi için kapandığını belirtti.

Dündar iddialara sosyal medya hesabı X'ten şöyle yanıt verdi:

Bugünkü bir gazetede hakkımda babalık davası açıldığı ve Haziran ayında karara bağlanacağı açıklanmış. Bugüne kadar mahkemenin aldığı gizlilik kararına titizlikle uyduk ve hep sustuk. Ama mademki karşı taraftan biri konuştu; kısaca net bir cevap vereyim: Mahkemenin her iki tarafı sevk ettiği ve SON SÖZÜ SÖYLEYECEK KURUM OLAN ADLİ TIP KURUMU DNA İNCELEMESİNİ BİTİRDİ VE BİYOLOJİK BABALIK İDDİASINI REDDETTİ. Benim ve Avukatım Murat Ergün için konu kapanmıştır... Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN