Ukraynalı gelin, Şırnaklı damat! Düğünde takılan takıları görenlerin dili tutuldu: 2 gün 2 gece düğün yaptılar

Ukraynalı gelin, Şırnaklı damat! Düğünde takılan takıları görenlerin dili tutuldu: 2 gün 2 gece düğün yaptılar

Şırnaklı bir adam ile Ukraynalı bir kadının düğününde takılan takılar gündeme bomba gibi düştü. 2 gün 2 gece düğün yapan çifte tam bir milyon liralık takı takıldı. İşte detaylar…

Şırnaklı kepçe operatörlüğü yapan Ferhat Aykut, 2021 senesinde Almanya’da yaşayan moda tasarımcısı Ukraynalı Aurika Smirnov ile tanıştı. İkili bir süre sosyal medya üzerinden görüştükten sonra Aykut, 2022 senesinde Smirnov’u çalıştığı yere yani Bodrum’a davet etti. İkili burada bir süre tatil yaptıktan sonra arkadaşlıklarını sevgiliye taşıdı ve sonunda da evlilik kararı aldı. Çiftin düğünde takılan takılar ise gündeme bomba gibi düştü.

yeni-proje-5.jpg

TAM 1 MİLYONLUK TAKI TAKILDI

Ferhat Aykut ve Aurika Smirnov, Şırnak’ın Uludere ilçesine bağlı Taşdelen köyünde 2 gün 2 gece düğün yaptı. Bu düğünde geline 600 bin lira değerinde takı takılırken damada ise 400 bin lira değerinde takı takıldı. Ukraynalı gelin, yüzlerce kişinin katıldığı düğünde yöresel kıyafetlerden giyerek halay çekti.

yeni-proje-6.jpg

Ferhat Aykut, ailesinin kararını duyduklarında olumlu karşıladıklarını ifade ederek, “Düğün çok güzel geçti. Kendisi Ukraynalı, 3 yıllık birlikteliğimiz var ve çok mutluyuz. Dil olarak hala zorluklar yaşanıyor. Üstesinden geliyoruz ama. Düğüne gelen herkese teşekkür ederim. Akrabaların ne tepki vereceğini düşündük, ama önemli olan ‘sevgi ve aşk’ dedik, ailemiz de olumlu karşıladı” ifadelerini kullandı.

yeni-proje-7-001.jpg

SEVGİSİ KORKULARINI YENDİ

Başta korktuğunu ancak Ferhat’ı sevdiği için kararından vazgeçmediğini belirten Aurika Smirnov ise “Türkiye çok iyi bir ülke. Dürüst olmak gerekirse çok korktum ama yapmaya karar verdim ve hiçbir şeyden pişman değilim. Bu harika bir kültür, harika gelenekler, her şey harika. Düğünümü gerçekten çok beğendim, tüm konuklar çok güzel ve şık giyimli. Çok memnun oldum” diye konuştu.

yeni-proje-8.jpg

Ferhat’ın ablası Çimen Aykut da Aurika Smirnov ile işaret ve çeviri programlarıyla anlaşabildiklerini söyleyerek, “İnsanların birbirlerini sevmeleri için aynı dili konuşmalarına gerek olmadığını düşünüyorum. Bir insanı sevdiğini hissetmek için, aynı dili konuşmaya gerek yok. Aynı kültüre sahip olman gerekmiyor. Bunları hisler ve hareketlerle de ifade edebiliyorsunuz. Bunu da gelinimiz sayesinde bir kez daha anladık. İlk gördüğümde şaşırmıştım. ‘Evleneceğim’ dedi kardeşim. İşaret diliyle, çeviri programlarıyla anlaşıyoruz” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN