İzmir'de kayınpeder dehşeti! Eski gelinini arsada katletti

İzmir'de kayınpeder dehşeti! Eski gelinini arsada katletti

İzmir'de 21 yaşındaki genç kadın, eski eşi ve kayınpederi tarafından fiziksel şiddete uğradıktan pompalı tüfekle katledildi. İki çocuk annesi Z. E.'yi bir arsadan öldüren eski kayınpeder Ö. K. oğlu ile birlikte daha sonra polise teslim oldu.

İzmir'in Dikili ilçesi İsmet Paşa Mahallesi'nde yaşayan Z.E. (21) ile E.K. (21) anlaşamadıkları gerekçesiyle boşandı. 

Boşanmanın ardından E.K., babası Ö.K. ile eski eşinin evine giderek konuşmak istedi. Baba ve oğlu, Z.E.ve annesiyle evlerinin yanındaki arsaya giderek konuşmaya başladı. 

POMPALI TÜFEKLE KATLETTİ!

Konuşma sırasında Z.E. ile tartışmaya başlayan baba ve oğlu Z.E'ye fiziksel şiddet uyguladı. Bu sırada Ö.K. eski gelinine pompalı tüfekle ateş açtı.

Ailesi tarafından Dikili Devlet Hastanesine götürülen Z.E. müdahaleye rağmen kurtarılamadı. 

KAYINPEDER İLE ESKİ EŞ TESLİM OLDU

Olay sonrası Z.E'nin eski kayınpederi ve eski eşi polise teslim oldu. 

19-08/17/20190816_2_37790034_46847943.jpg

Kayınpeder Ö.K'nin, eski gelinini, oğlunu aldattığı iddiasıyla pompalı tüfekle öldürdüğü yönünde ifade verdiği öğrenildi. 

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen baba ve oğlu, çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı. Hayatını kaybeden Z.E.'nin eski eşi E.K.'den iki çocuğu olduğu öğrenildi. 

İZMİR/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN