Kilis Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı? Kilis'te okullar tatil mi | 23 Aralık Cuma

Kilis Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı? Kilis'te okullar tatil mi | 23 Aralık Cuma

Kilis'te yarın yarın okullar tatil olacak mı? Meteoroloji tarafından yarın 9 ilde yoğun kar yağışı uyarısı yapıldı. Kilis'te de binlerce öğrencinin gözü kulağı valilikten yapılacak olan açıklamada. 22 Aralık Perşembe günü için yoğun kar yağışı sebebiyle okullara bir gün ara verilen Kilis'te yarın kar tatili var mı? Konuyla ilgili gelişmeleri ve sonra dakika haberlerini sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Kilis'te yarın yoğun kar yağışı olacak. Peki, Kilis'te yarın okullar tatil mi? Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada yarın 9 il için yoğun kar yağışı uyarısı yapıldı. Yapılan açıklamada vatandaşların yoğun kar yağışı ve ardından buzlanmaya karşı dikkatli olmaları istendi. Kilis'te bugün (22 Aralık Perşembe) okullar kar yağışı sebebiyle tatil edilmişti. Öğrencilerin gözü kulağı yapılacak olan, yarın Kilis'te eğitime bir gün ara verildi açıklamasında. 

KİLİSTE YARIN OKULLAR TATİL Mİ? 23 ARALIK CUMA

Kilis'te etkisini gösteren yoğun kar yağışı dolayısıyla uzmanlar uyarıda bulundu. Peki Kilis'te 23 Aralık Cuma günü okullar tatil mi? Şu ana kadar yapılmış olan resmi bir açıklama yok. Valilik tarafından okulların tatil edileceğine dair bir duyuru yapıldığında son dakika gelişmesi olarak sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

16-12/22/istanbul_6644.jpg

KİLİS ANLIK HAVA DURUMU RAPORU İÇİN TIKLAYIN

KİLİS'TE BUGÜN EĞİTİME ARA VERİLDİ | 22 ARALIK PERŞEMBE

Kilis Valiliği tarafından dün akşam yapılan açıklamada yoğun kar yağışı sebebiyle eğitime birgün ara verildiği duyurulmuştu. Açıklamada; Kilis’te kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullar perşembe günü için de tatil edildi, denilmişti.

KAR TATİLİ SON DAKİKA HABERLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN