Konya Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı? Konya'da yarın okullar tatil mi? | 23 Aralık Cuma

Konya Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı? Konya'da yarın okullar tatil mi? | 23 Aralık Cuma

Konya'da yarın kar sebebiyle eğitime ara verilecek mi? Konya Valiliğinden kar tatili açıklaması... Meteoroloji tarafından yoğun kar yağışı uyarısı yapılan 7 ilden birisi Konya'da yarın okullar tatil mi? Binlerce öğrencinin gözü kulağı valilikten yapılacak olan açıklamada. Bugün yoğun kar yağışı sebebiyle okulların tatil edildiği Konya'da yarın da eğitime ara verileceği açıklaması geldi.

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünden tarafından yapılan açıkalamada 5 ilde buzlanma ve don uyarısı yapıldı. Bu illerden birisi olan Konya'da yarın okullar tatil mi? Soğuk ve yağışlı havanın etkisini hissettirmesi ile bugün (22 Aralık Perşembe) eğitime bir gün ara verilen Konya'da öğrenciler, yarın okullar tatil olacak mı sorusunu soruyor.

KONYA'DA YARIN OKULLAR TATİL | 23 ARALIK CUMA

Konya'da yoğun kar yağışı nedeniyle merkez Meram, Selçuk ve Karatay İlçeleri'nde ilk ve orta dereceli okullar ile Selçuk Üniversitesi ve Necmettin Erbakan Üniversitesi'nde okullar yarın tatil edildi. Konya Valiliği tarafından yoğun kar yağışı nedeniyle bugün merkez Selçuklu, Karatay ve Meram İlçeleri'nde ilk ve orta dereceli okullar tatil edilmişti. Valilik, devam eden kar yağışı, aşırı don ve buzlanma nedeniyle yarın da okulların tatil edilmesine karar verdi. Hamile ve bedensel engelli kamu çalışanları da idari izinli sayılacak. Selçuk Üniversitesi ve Necmettin Erbakan Üniversitesi'de kar yağışı nedeniyle eğitime bugün verilen arayı uzatıp, yarın da tatil olduğunu açıkladı.

16-12/22/akhisar-da-kar-yagisi-basladi.jpg

KONYA ANLIK HAVA DURUMU RAPORU İÇİN TIKLAYIN

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamada Konya'da dahil 5 ilde soğuk hava dalgasına bağlı olarak buzlanma ve don uyarısında bulundu. Hayatı zorlaştıran kar yağışları sonrası Konya'da bugün okullar tatil edildi. Peki 23 Aralık Cuma günü de Konya'da okullar tatil olacak mı? Kar yağışı ve soğuk hava sebebiyle eğitime ara verilen şehirlerle ilgili haberlerin ayrıntılarına ve son dakika gelişmelerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

22 ARALIK PERŞEMBE GÜNÜ İÇİN KAR TATİLİ İLAN EDİLMİŞTİ

Konya Valiliği tarafından dün akşam yapılan açıklama ile eğitime bir gün ara verildiği duyurulmuştu. Konya il merkezinde okullar kar yağışı, don ve buzlanma sebebiyle 22 Aralık Perşembe günü tatil edildi. Konya Valiliğinden yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

“Valiliğimizce kar yağışı, aşırı don ve buzlanma nedeniyle 22 Aralık 2016 Perşembe günü il merkezinde (Meram, Karatay, Selçuklu ilçelerinde) ilk ve orta dereceli tüm okullar 1 gün süre ile tatil edilmiştir. Ayrıca il genelinde tüm kamu kurum ve kuruluşlarında 22 Aralık 2016 Perşembe günü hamileler ve engellilerde 1 gün süre ile idari izinli sayılacaktır. Diğer ilçelerde okulların tatil edilmesi kararının alınmasının takdiri ilçe kaymakamlıklarımızdadır.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN