Taylor Swift'ten tarihi Spotify rekoru: Bir kez daha zirvede

Taylor Swift'ten tarihi Spotify rekoru: Bir kez daha zirvede

Şarkıları ve konserleriyle geçtiğimiz yıl rekor üstüne rekor kıran ABD'li şarkıcı Taylor Swift, yeni albümüyle de geleneği bozmadı. Swift'in yeni albümü ve çıkış şarkısı, Spotify tarihinde bir günde en çok dinlenen albüm ve şarkı oldu.

Geçtiğimiz yılı müzik listelerindeki tarihi başarıları ve gelmiş geçmiş en yüksek hasılatı elde eden konser turuyla geçiren ABD'li şarkıcı Taylor Swift, yeni albümü "The Tortured Poets Department"ı dün paylaştı. Time dergisi tarafından 2023'te "Yılın Kişisi" seçilen pop yıldızı, 31 şarkılık bir "çifte albüm" yayınladı.

Rekordan rekora koşan Grammy ödüllü yıldızın yeni albümünün ilk teklisi, Post Malone ile düet yaptığı "Fortnight" şarkısı oldu. Yıllar önce "Dead Poets Society" (Ölü Ozanlar Derneği) filminde birlikte rol alan Ethan Hawke ve Josh Charles, Fortnight'ın klibinde Swift'e Post Malone ile birlikte eşlik etti.

REKORLAR KATLANIYOR

Müzik videosu YouTube'da büyük ilgi gören şarkı, Spotify'da da tarihi bir rekora imza attı. Fortnight, 25.2 milyon dinlenme ile, bir günde en çok dinlenen şarkı unvanını elde etti ve Swift'in geniş rekor tablosuna bir sayı daha kazandırdı.

Bunun yanında "The Tortured Poets Department: The Anthology" adındaki albüm de, platformda bir günde en çok dinlenen albüm unvanına erişti. Albüm sadece 24 saat içinde 313 milyon kez dinlendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN