MHP'li Vural: Ne oynaşıyorsunuz!?

MHP'li Vural: Ne oynaşıyorsunuz!?

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, CHP'yi HDP'nin koltuk değneği olmakla suçlarken AK Parti ve CHP arasındaki koalisyon görüşmelerine de ilginç bir yorumda bulundu.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, AK Parti, CHP ve MHP'yi eleştirdi.

Vural, dün Meclis'i olağanüstü toplantıya çağıran asıl partinin HDP olduğunu, imzası yeterli olmadığı için CHP'nin imzalarıyla TBMM'nin toplandığını savundu. Vural, ""CHP, HDP'nin talebine koltuk değnekliği yapmak suretiyle Meclis'i olağanüstü toplantıya çağırdı" dedi.

"PKK'nın neyini araştıracaksınız?"

AKP ve HDP'nin komisyon kurduğunu, o zaman da dün de bu komisyona "hayır" dediklerini ifade eden Vural, "Komisyonda PKK'nın var olup olmadığını mı araştıracaksınız? Yoksa bu eylemleri PKK'nın yapmadığına ilişkin kamuoyu mu oluşturacaksınız?" diye konuştu.

"(PKK istese sizi tükürüğü ile boğar) diyenlerle birlikte hangi komisyonda birlikte olacaksın ey CHP?" sorusunu yönelten Vural, "PKK'yı meşrulaştırmaya çalışan kim olursa olsun, bunların karşısında olmaya devam edeceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

"Ne oynaşıyorsunuz?"

AK Parti ile CHP arasında devam eden koalisyon görüşmelerine de değinen Vural, 

"Komisyon kuracağınıza koalisyon görüşmesi yapıyorsunuz, madem memleketi çok düşünüyorsunuz, taşın altına elinizi atın, çözümünüzü koyun, Türkiye'yi bu beladan kurtarın. Ne oynaşıyorsunuz AKP ile CHP? Ne oyunu oynuyorsunuz? Gün aşırı toplanıyorsunuz. 'Çözüm, çözüm, Kürt sorunu, Kürt sorunu' diyorsunuz. Madem öyle, birlikte olun, HDP de yancınız olsun, varsa çözümünüz millete anlatın. Millete anlatmaktan korktuğunuz şeyler mi var?" sorusunu yöneltti.

ANKARA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN