ABB’den son dakika EGO açıklaması! Başkentliler bayram edecek: Herkese ücretsiz oldu

ABB’den son dakika EGO açıklaması! Başkentliler bayram edecek: Herkese ücretsiz oldu

Ankaralılara ABB’den son dakika EGO açıklaması geldi. Yapılan açıklama kapsamında o tarihte il genelinde toplu taşıma ücretsiz olarak hizmet verecek. İşte detaylar…

Herkesin merak ettiği o sorunun yanıtı cevap buldu. ABB tarafından yapılan duyuruda, toplu taşıma hizmetlerinin ücretsiz olarak süreceği müjdesi verildi…

EGO ÜCRETSİZ OLARAK HİZMET VERECEK

Ankara’da EGO Genel Müdürlüğü’ne ait toplu taşıma araçları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gerekçesiyle ücretsiz hizmet verecek. EGO Genel Müdürlüğü’nün yaptığı açıklamada, ücretsiz taşımayla ilgili şu ifadelere yer verildi:

EGO Genel Müdürlüğü tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yılında vatandaşlarımıza toplu taşıma hizmeti ücretsiz olarak verilecektir.

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin 10.04.2024 tarih ve 383 sayılı dini ve milli bayram günlerinde sabah saat 06.00’dan başlayarak gece saat 24.00’e kadar EGO Genel Müdürlüğüne ait otobüs, raylı sistemler ve teleferik ile verilen toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz yararlandırılması kararı kapsamında vatandaşlarımız, 23 Nisan 2024 Salı günü EGO Genel Müdürlüğünce yürütülen toplu taşıma hizmetlerinden (Otobüs, Metro ve ANKARAY ile daha önce belirlenen servis saatlerinde olmak kaydıyla Teleferik) ücretsiz faydalanabileceklerdir.

ankarada-23-nisanda-ego-ucretsiz-mi.jpg

Ücretsiz olarak Cumartesi servis programıyla 360 güzergâhta hizmet verecek EGO otobüslerinin hareket saatlerine ve güzergâhlarına, EGO CEP’TE mobil uygulamasından ve Kuruluşumuz internet sitesinden (www.ego.gov.tr) ulaşılabilir.

Bu vesileyle, sevgili çocuklarımızın ve tüm vatandaşlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN