Siverek'teki arazi katliamında tutuklu sayısı 6'ya yükseldi

Siverek'teki arazi katliamında tutuklu sayısı 6'ya yükseldi

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde meydana gelen ve 6 kişinin hayatını kaybettiği arazi katliamıyla ilgili soruşturmada tutuklu sayısı 6'ya yükseldi. Şanlıurfa Valiliği'nden yapılan açıklamada "21 Haziran 2019 günü adliyeye sevk edilen bir 1 şüpheli daha adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konmuştur" ifadelerine yer verildi.

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde meydana gelen ve 6 kişinin hayatını kaybettiği arazi katliamı ile ilgi yürütülen soruşturmada tutuklu sayısı 6'ya çıktı. Şanlıurfa Valiliği'nden yapılan açıklamada "İlimiz Siverek ilçesine bağlı Çeltik Mahallesi'nde 15/06/2019 günü meydana gelen ve 6 vatandaşımızın hayatını kaybettiği olayla ilgili olarak yürütülen adli soruşturma kapsamında 21 Haziran 2019 günü adliyeye sevk edilen bir 1 şüpheli daha adli makamlarca tutuklanarak cezaevine konmuştur. Devam eden adli soruşturma kapsamında bugüne kadar tutuklanan kişi sayısı böylece 6'ya yükselmiştir. Olayla ilgili adli soruşturma etkin bir şekilde yürütülmekte olup, ayrıca olayın ilk anından itibaren alınan çok yönlü idari tedbirler de aynı şekilde uygulanmaya devam etmektedir" denildi.

NE OLMUŞTU?

Şanlıurfa Siverek'te geçen hafta, aralarında husumet bulunan İzol aşiretinden iki aile arasında çıkan silahlı kavgada 4 kişi ölmüş, 5 kişi de yaralanmıştı. Yaralıların yakınları tarafından hastaneye sevki sırasında meydana gelen trafik kazasında ise 2 kişi hayatını kaybetmişti.

Arazi katliamı ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında daha önce Cihan İzol, Yusuf Rojhat İzol, Mehmet Metin İzol, Bülent ve Serhat Ferman İzol tutuklanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN