Son dakika! Ağrı'da çatışma: 1 asker şehit oldu, 3 terörist öldürüldü

Son dakika! Ağrı'da çatışma: 1 asker şehit oldu, 3 terörist öldürüldü

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde teröristlerle girilen çatışmada bir uzman çavuş şehit oldu. Çatışmada 3 terörist etkisiz hale getirilirken bölgede teröristlerce yola döşenen patlayıcının bir minibüsün geçişi sırasında infilak etmesi sonucu araçtaki 2 çocuk yaralandı.

Alınan bilgiye göre, güvenlik güçleri, ilçeye bağlı Ağrı Dağı eteklerindeki Güngören köyü kırsalında teröristlerle sıcak temas sağladı. Çıkan çatışmada bir uzman çavuş ağır yaralandı. Yaralı uzman çavuş bölgeye gelen ambulansla Doğubayazıt Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

3 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Uzman çavuş hastanede yapılan müdahalelere rağmen şehit oldu.

Çatışmada 3 terörist etkisiz de hale getirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, çatışmanın yaşandığı bölgeye takviyeye giden ekiplere engel olmak amacıyla teröristler tarafından yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu, bir minibüsteki 2 çocuğun yaralandığı bildirildi.

Açıklamada ayrıca, çatışmada şehit düşen uzman çavuşun naaşının Ahmed-i Hani Havaalanı'nda düzenlenecek törenin ardından memleketine uğurlanacağı belirtildi.

18-03/12/3a1bbeb323719a1ec6b67e94c4deba78-1520875827.jpg

ŞEHİT KOÇ, 2 ÇOCUK BABASIYDI

Şehit olan Uzman Çavuş Göksel Koç’un Isparta’nın Keçiborlu ilçesine bağlı Kozluca köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

Evli ve 2 çocuk babası Göksel Koç’un ailesiyle birlikte Ağrı’da oturduğu kaydedildi. Şehidin babasının bir süre önce vefat ettiği, annesinin ise yazları köyde, kışın da oğlunun yanında kaldığı belirtildi.

Şehit Göksel Koç’un astsubay olan ağabeyinin yaklaşık 10 yıl önce kızı ve eşinin öldüğü trafik kazası sonrası yatalak hale geldiği ve yaklaşık 2 yıl önce de yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Şehit Göksel Koç’un cenazesinin bu akşam askeri uçakla Isparta’ya getirilmesi ve yarın köyde düzenlenecek törenin ardından toprağa verilmesi planlanıyor.

AĞRI/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN