Son dakika! İstanbul'da seçim iptal edildi, CHP olağanüstü toplanma kararı aldı

Son dakika! İstanbul'da seçim iptal edildi, CHP olağanüstü toplanma kararı aldı

YSK'nın İstanbul seçimlerini iptal etmesinin ardından CHP MYK'sı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında olağanüstü toplanma kararı aldı. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve Ekrem İmamoğlu Ankara'ya çağrıldı.

YSK'nın İstanbul seçimlerini iptal etmesinin ardından CHP MYK'sı, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında olağanüstü toplanma kararı aldı.

YSK kararının ardından CHP MYK olağanüstü toplantı kararı aldı. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun parti merkezinde hukukçu kurmaylarıyla toplandığı öğrenildi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve Ekrem İmamoğlu Ankara'ya çağrıldı.

CHP MYK'sının yarın saat 10:00'da milletvekilleri ile beraber toplanacağı belirtildi.

EKREM İMAMOĞLU: HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK

YSK’nın İstanbul seçimlerini iptal kararının ardından Ekrem İmamoğlu, Sultanbeyli’de açıklama yaparak “Konuşacağız” dedi.

YSK'nın İstanbul'daki seçimleri iptal ve yenileme kararının ardından, 31 Mart sonrası İBB Başkanlığı mazbatasını alan Ekrem İmamoğlu'ndan karara ilk yorum geldi. Sosyal medya hesapları üzerinden açıklamalarda bulunan İmamoğlu, "YSK'nın resmi açıklamasını bekleyeceğim. Ondan sonra beni bekleyin bu akşam size geniş geniş fikirlerimi anlatacağım. Her şey çok güzel olacak" dedi.

Sultanbeyli'de konuk olduğu bir evde iftar açan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun açıklamasının satır başları şöyle oldu:

"Tabi bu akşam benimle ilgili kararı herkes merak ediyor onun da farkındayım. Ben de bazı duyumlar alıyorum. Bazı yayınlar yapıldı. Ama YSK'nın resmi açıklamasını bekleyeceğim. Ondan sonra beni bekleyin bu akşam size geniş geniş fikirlerimi anlatacağım. Ben her anımı bu şehrin güzel insanlarıyla paylaşacağıma en başta söz vermiştim. Onun için bu sofrada sizlerle selamlaşma ihtiyacı hissettim. İnşallah açıklama yapılsın, İstanbul'un en güzel noktasında size düşüncelerimi anlatacağım. Her şey çok güzel olacak. Hiç umudunuzu yitirmeyin, asla. Birileri hata yapacak, çok kötü işlere karışacak ama biz hep beraber umudu taşıyacağız."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN