Ali Koç yüzyılın bombasını patlatıyor! Fenerbahçe'nin yeni hocası belli oldu!

Ali Koç yüzyılın bombasını patlatıyor! Fenerbahçe'nin yeni hocası belli oldu!

Sezon sonunda yeni başkanını seçecek Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Bu sezon şampiyonluk şansını mucizelere bırakan sarı-lacivertli ekibin başkanı Ali Koç, yüzyılın bombasını patlatmak için şimdiden harekete geçti.

Trendyol Süper Lig'in 33. hafta karşılaşmasında konuk olduğu Sivasspor ile 2-2 berabere kalarak şampiyonluk şansını mucizelere bırakan Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Sarı-lacivertli ekibin başkanı Ali Koç, yüzyılın bombasını patlatmak için kolları sıvadı.

Sezon sonunda yapılacak olan başkanlık seçiminde aday olması beklenen Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yeni sezonun çalışmalarına şimdiden başladı. Süper Lig'deki şampiyonluk şansını mucizelere bırakan sar-laciverti ekip, yüzyılın bombasını patlatmaya hazırlanıyor.

Türkiye Kupası'nda Ankaragücü'ne elenen, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Yunan ekibi Olympiakos'a elenen Süper Lig'deki şampiyonluk şansını ise mucizelere bırakan sarı-lacivertli ekibin sezon sonunda İsmail Kartal ile yollarını ayırması bekleniyor. Başkanlığa adaylığını kısa süre içerisinde açıklaması beklenen Ali Koç, yeni teknik adam arayışlarına şimdiden başladı.

ALİ KOÇ MOURİNHO İLE GÖRÜŞTÜ

Youtube'da yayın yapan Taktik Mania adlı kanalda açıklamalarda bulunan gazeteci Feridun Niğdelioğlu, sarı-lacivertli ekibin başkanı Ali Koç'un son olarak İtalyan devi Roma'yı çalıştıran dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho ile görüştüğünü öne sürdü.

Son olarak Roma'yı çalıştıran Portekizli çalıştırıcı, Ocak ayında İtalyan ekibi ile yollarını ayırmıştı. Başkan Ali Koç'un, yeni sezonda Mourinho'yu takımın başına geçirmek için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğu iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN