Fenerbahçe'de Edin Dzeko takımdan ayrılıyor! Dudak uçuklatan bonservis bedeli: Yeni takımı herkesi şaşırtı...

Fenerbahçe'de Edin Dzeko takımdan ayrılıyor! Dudak uçuklatan bonservis bedeli: Yeni takımı herkesi şaşırtı...

Sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olarak birbirinden kritik gollere imza atan Edin Dzeko, Fenerbahçe'ye veda ediyor. Yıldız golcünün yeni takımı herkesi şaşırttı.

Milli maçlar nedeniyle Süper Lig'e verilen arada tecrübeli teknik adam İsmail Kartal yönetiminde çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Sezon başında bedelsiz olarak takıma katılan Boşnak dünya yıldızı Edin Dzeko'nun sezon sonunda takımdan ayrılacağı öne sürüldü.

Son olarak deplasmanda Trabzonspor'u mağlup eden ve 2013-2014 sezonundan bu yana devam eden şampiyonluk özlemini bu sezon sonunda dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor.

Fotomaç'ın haberine göre; Fenerbahçe'ye imzayı atar atmaz takım kaptanlığına getirilen ve attığı gollerle taraftarların sevgilisi haline gelen Edin Dzeko, sezon sonunda sarı-lacivertli ekibe veda edecek. Yıldız oyuncunun yeni durağı ise şimdiden belli oldu.

Fenerbahçe ile 2025 yılında dek sözleşmesi bulunan yıldız golcünün sezon sonunda takımdan ayrılması gündeme geldi.

Geçen sezon Fenerbahçe'yi çalıştıran Portekizli teknik ada Jorge Jesus'un Boşnak yıldızın transferinde ısrarcı olduğu öne sürüldü. Suudi Arabistan Pro Ligi ekiplerinden Al-Hilal'in, 11 milyon euroluk bir teklif ile Fenerbahçe'nin kapısını çalmaya hazırlandığı iddia edildi.

Edin Dzeko: Fenerbahçe ile 2 yıl önce de görüşmüştüm | Transfermarkt

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden Edin Dzeko'nun, bu baş döndürücü teklifi kabul etmesinin beklendiği kaydedildi. Bu sezon Fenerbahçe forması altında tüm kulvarlarda 37 karşılaşmada görev aldı ve 22 gol 9 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN