Fenerbahçe'nin unutulmaz ismi Beşiktaş'ın başına geçiyor! Kartal'ın yeni hocası belli oldu! Beşiktaş'tan tarihi hamle...

Fenerbahçe'nin unutulmaz ismi Beşiktaş'ın başına geçiyor! Kartal'ın yeni hocası belli oldu! Beşiktaş'tan tarihi hamle...

Samsunspor beraberliği sonrasında yeni teknik adam arayışlarına başlayan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Siyah-beyazlı ekip, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin eski hocasını takımın başına geçirmek için harekete geçti.

Fernando Santos ile yaşanılan ayrılık sonrasında teknik adam arayışlarına başlayan Beşiktaş, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin unutulmaz ismini takımın başına geçirmek için kolları sıvadı. Kartal'ın sürpriz hamlesi siyah-beyazlı camiada şaşkınlık yarattı.

Bu sezon tarihinin en başarısız sezonlarından birini yaşayan Beşiktaş'ta teknik adam arayışı sürüyor. Süper Lig'de son 5 maçtır galibiyete hasret kalan siyah-beyazlı ekip, iç sahada alınan Samsunspor beraberliği sonrasında tecrübeli teknik adam Fernando Santos ile yollarını ayırmıştı.

Vakit kaybetmeden yeni teknik adam arayışlarına başlayan Beşiktaş'ın gündemine sürpriz bir isim geldi. Kartal, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin unutulmaz ismini takımın başına geçirmek için harekete geçti.

Fanatik'in haberine göre; Siyah-beyazlı ekip, İngiltere Championship ekibi Cardiff City'i çalıştıran Erol Bulut'u teknik adam listesine ekledi.Beşiktaş için sürpriz Erol Bulut iddiası- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

2020-2021 sezonunda Fenerbahçe'yi çalıştıran 49 yaşındaki teknik adam sezonu tamamlayamadan Fenerbahçe'den ayrılmıştı. Bu sezon İngiliz ekibinin başında 47 karşılaşmada görev alırken 20 galibiyet 5 beraberlik ve 22 yenilgi elde ederek 1,38 puan ortalaması yakaladı.

Tecrübeli teknik adamın Türkiye'ye dönmeye sıcak bakabileceği iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN