Kartal bombayı patlatıyor! 19 milyon euroluk golcü Beşiktaş'a transfer oluyor: 157 gol 121 asist...

Kartal bombayı patlatıyor! 19 milyon euroluk golcü Beşiktaş'a transfer oluyor: 157 gol 121 asist...

Gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen Beşiktaş ,19 milyon euroluk golcü oyuncuyu kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Bu sezon tarihinin en başarısız dönemlerinden birini yaşayan Beşiktaş, yaz transfer döneminde kadro kalitesini artırmayı ve yeni sezonda şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefliyor. Kartal, bu hedef doğrultusunda 19 milyon euroluk bombayı patlatmak için kolları sıvadı.

Sezon başından bu yana gol yollarında büyük sorunlar yaşayan Beşiktaş, yeni sezonda hücum hattını güçlendirmeyi hedefliyor. Süper Lig'deki son üç karşılaşmasından yenilgiyle ayrılan siyah-beyazlı ekip, yeni sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Kartal, 19 milyon euroluk bombayı patlatmak için düğmeye bastı.

Gazeteci Sercan Dikme'nin aktardığına göre; Gelecek sezon şampiyonluk yarışında olmak isteyen Beşiktaş'ta Samet Aybaba, geçtiğimiz hafta Hollanda'ya gitti ve Hollanda devi Ajax formasını terleten Steven Berghuis ile bir araya geldi. Aybaba'nın ayırca Ajax yetkilileriyle de bir araya geldiği belirtildi.

Sezon sonunda takımı gençleştirmeyi hedefleyen Ajax'ın Hollandalı golcü futbolcu ile yollarını ayırmayı planladığı öne sürüldü. Bu durumu fırsat bilen siyah-beyazlı ekibin, Hollanda'da 2 milyon euro garanti ücret kazanan golcü futbolcuyu transfer etmek için girişimlere başladı. Güncel piyasa değeri 8 milyon euro olan 32 yaşındaki oyuncunun Beşiktaş'a yeşik ışık yaktığı ileri sürüldü.

Resim

Bu sezon Ajax forması altında 26 karşılaşmada görev alarak 7 gol 10 asiste imza atan yıldız golcü için bugüne dek toplam 19 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Futbol kariyeri boyunca 485 karşılaşmada görev alan yıldız golcü, bu karşılaşmalarda 157 gol 121 asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN