Kobe Bryant'ın yüzüğü açık artırmaya çıkıyor: 14 ayar altın, 40 pırlanta...

Kobe Bryant'ın yüzüğü açık artırmaya çıkıyor: 14 ayar altın, 40 pırlanta...

2020 yılında 14 yaşındaki kızı Gianna ile birlikte geçirdiği helikopter kazasında hayatını kaybeden NBA yıldızı Kobe Bryant'ın yüzüğü açık artırmada satılacak. Yüzük 14 ayar altın değerinde ve toplam 40 pırlantadan oluşuyor.

Dört yıl önce geçirdiği helikopter kazasında 13 yaşındaki kızı Gianna ile birlikte hayatını kaybeden L.A. Lakers takımının yıldızı Kobe Bryant'ın yüzüğü satışa çıkıyor.

NTV'de yer alan habere göre; 41 yaşında hayatını kaybeden ünlü basketbolcunun babasına hediye ettiği yüzük açık artırmada satılacak. Goldin'in satışa çıkardığı yüzük, "March Elite Sports Auction" adlı açık artırmada alıcı bulacak.

40 PIRLANTADAN OLUŞUYOR

Yüzük, 2000 yılında Los Angeles Lakes, Indiana Pacers'ı yendiğinde Bryant'a verilmişti. Açık artırmaya çıkan yüzük, direkt olan basketbolcunun ailesinden orijinal olduğunu gösteren belge ile alındı.

Basketbolcu yüzüğün orijinalini babasına hediye etmişti, kopyasını ise annesine vermişti. Orijinal yüzük 14 ayar altın değerinde ve toplam 40 pırlantadan oluşuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN