Nuri Şahin ilk sansasyonel transferini Fenerbahçe'den yapıyor! Yıldız futbolcuyu tam 3 devin elinden çekip aldı

Nuri Şahin ilk sansasyonel transferini Fenerbahçe'den yapıyor! Yıldız futbolcuyu tam 3 devin elinden çekip aldı

Gerek Süper Lig, gerekse UEFA Konferans Ligi'nde oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken 24 yaşındaki yıldız futbolcu için Milan ve Arsenal haricinde Nuri Şahin'in çalıştırdığı B.Dortmund'da devreye girdi.

UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek final maçlarına çıkacak Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'de zirve yarışı içinde bulunuyor. Sarı-lacivertlilerde özellikle son 2 sezonda büyük bir yükselişe geçen milli oyuncu Ferdi Kadıoğlu, sezon sonunda yuvadan uçacak...

ferdi-kadioglu-transfer.jpg

ARTETA FERDİ KADIOĞLU'NU İSTİYOR

Avrupa'dan birçok kulübün ilgilendiği 24 yaşındaki oyuncu için en ciddi talipler ise İngiliz devi Arsenal ile İtalya'nın son şampiyonu Napoli... İngiliz basınına yansıyan haberlere göre; iki kulüp de Ferdi için sezon sonunda Fenerbahçe'nin kapısını çalacak. Haberde; Arsenal menajeri Arteta'nın Ferdi'yi yakından takip ettiğine vurgu yapıldı.

NAPOLİ FENERBAHÇE'DEN HANGİ OYUNCUYU ALIRSA ALSIN TAM İSABET SAĞLIYOR

İtalyan medyasında yer alan haberlerde de eksik bölgelerini tamamlamak isteyen Napoli'nin sol bek alternatiflerinden birinin Ferdi Kadıoğlu olduğu bildirildi.

NURİ ŞAHİN FATÖRÜYLE B.DORTMUND!

24 yaşındaki oyuncunun babası Feyzullah Kadıoğlu, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamada oğlunun F.Bahçe'deki son sezonu olduğunu söylemiş ve yaz aylarında Avrupa'ya gideceğini vurgulamıştı. Kadıoğlu'na Alman ekibi Borussia Dortmund ve Serie A devi Milan'ın da ilgisi var. Ferdi, bu sezon Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 41 maça çıktı. 3 bin 439 dakika sahada kalan Ferdi 3 gol atarken, 4 de asist yaptı.

SERHAT AKIN: FERDİ KADIOĞLU CİTY'DE OYNASA SIRITMAZ

GurmeSpor kanalında yaptığı açıklamalarla özellikle Fenerbahçe camiasının dikkatini çeken Serhat Akın, St Gilloise maçından sonra Ferdi Kadıoğlu'na ayrı bir parantez açmış, Akın yıldız futbolcu için 'Manchester City'de oynasa sırıtmaz' ifadelerini kullanmıştı. Türkiye'de Antalyaspor'da çalışan Nuri Şahin'i Ferdi Kadıoğlu için yönetime son derece olumlu rapor verdiği belirtilirken, Alman devinin Haziran ayında İstanbul'a geleceği belirtildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN