Vodafone Arena'da UEFA Süper Kupa heyecanı: Liverpool ve Chelsea kafilesi İstanbul'da

Vodafone Arena'da UEFA Süper Kupa heyecanı: Liverpool ve Chelsea kafilesi İstanbul'da

İstanbul, UEFA Süper Kupa finali heyecanına ev sahipliği edecek. Final maçında yarın Liverpool ile karşılaşacak Chelsea, hazırlıklarını tamamladı.

İngiliz ekibi, karşılaşma için son antrenmanını mücadelenin oynanacağı Vodafone Park'ta gerçekleştirdi. Teknik direktör Frank Lampard yönetimindeki idmanda Chelsea oyuncuları, koşunun ardından pas çalışması yaptı. İkinci bölümde taktik uygulamalar üzerinde duran Chelsea, yarı sahada oynadığı çift kale maçla idmanı bitirdi.

Hafif sakatlıkları bulunan ve yarınki karşılaşmanın ilk 11'inde yer almaları beklenmeyen N'Golo Kante, Antonio Rudiger ve Willian da çalışmaya katıldı.

İngiliz ekibinde sakatlıkları bulunan Callum Hudson-Odoi, Ruben Loftus-Cheek ve Reece James, yarınki karşılaşmada görev alamayacak.

19-08/13/resimid_12816936.jpg

AMPUTE MİLLİ TAKIM OYUNCULARIYLA BİR ARAYA GELDİLER

Chelsea'nin Liverpool mücadelesine Kepa Arrizabalaga, Cesar Azpilicueta, Andreas Christensen, Kurt Zouma, Emerson Palmieri, Jorginho, Mateo Kovacic, Christian Pulisic, Ross Barkley, Pedro, Olivier Giroud muhtemel 11'iyle çıkması bekleniyor.

19-08/13/resimid_12817412.jpg
Chelsea takımı hazırlıklarını sürdürüyor

Bu arada, Ampute Genç Milli Futbol Takımı oyuncuları da idmanı saha kenarından izledi. Milli oyuncular, antrenman sonunda da Chelsea'nin futbolcularıyla bir araya gelme ve sohbet etme fırsatı buldu. Milliler, İngiliz ekibi oyuncularıyla fotoğraf da çektirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN