Yıldırım Mert Çetin kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir? Roma’ya 2. Türk

Yıldırım Mert Çetin kimdir kaç yaşındadır ve nerelidir? Roma’ya 2. Türk

Serie A devi Roma, Cengiz Ünder’in ardından 2. Türkü de kadrosuna katmaya hazırlanıyor. İtalyan ekibinin Gençlerbirliği ile anlaşmaya vardığı öğrenildi. Peki Yıldırım Mert Çetin kimdir, kaç yaşındadır, aslen nerelidir ve hangi mevkide oynuyor? İşte gelişmeler…

Adı Fenerbahçe ile anılan Yıldırım Mert Çetin’in Roma ile anlaştığı haberi, son dakika olarak duyuruldu. Gururumuz Cengiz Ünder’in de top koşturduğu İtalyan kulübü, Gençlerbirliği forması giyen genç oyuncuyu renklerine katıyor. Peki Yıldırım Mert Çetin kaç yaşında, aslen nereli? Tüm bu gelişmeler karar.com’da…

YILDIRIM MERT ÇETİN KİMDİR?

1 Ocak 1997'de Ankara'da doğan Yıldırım Mert Çetin, 1,89 boyunda ve stoper mevkiinde oynuyor. Futbola Gençlerbirliği'nin alt yapısında başlayan Yıldırım Mert Çetin, 2015 yılında Hacettepe'ye gönderilmesinin ardından aynı yıl Gençlerbirliği'nin U21 takımıyla maçlara çıktı. 2016'da Hacettepe'ye kiralanan Yıldırım Mert Çetin, 2017'den beri Gençlerbirliği formasını giyiyor. 1. Lig'de 25 maça çıkan Yıldırım Mert Çetin, takımına 1 gollük katkı sağlarken, Türkiye Kupasında da 1 maçta forma giydi. Yıldırım Mert Çetin ile Fenerbahçe ve Roma'nın ilgilendiği öğrenildi.

19-08/16/yildirim-mert-cetin.jpg

ROMA'DA SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Gençlerbirliği'nin 22 yaşındaki savunma oyuncusu Yıldırım Mert Çetin, Cengiz Ünder'in formasını giydiği Roma'da sağlık kontrolünden geçirildi. Futbolcuyla anlaşan İtalyan ekibinin, Ankara temsilcisiyle de büyük oranda anlaşma sağladığı öğrenilirken, resmi açıklamanın gün içinde yapılması bekleniyor. Yıldırım Mert Çetin'in 5 yıllık sözleşme imzalayacağı ifade edildi. Geçen sezon TFF 1'inci Lig'de Gençlerbirliği formasıyla 26 maça çıkan 22 yaşındaki oyuncu, 1 gole imzasını atmıştı.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN