Yıldız futbolu sakatlandı fatura İsmail Kartal ve kulüp doktoruna çıktı: Bıktık, yorulduk, usandık artık sizden

Yıldız futbolu sakatlandı fatura İsmail Kartal ve kulüp doktoruna çıktı: Bıktık, yorulduk, usandık artık sizden

Fenerbahçe Kulübü'nü yakından takip eden Devrim Zengi, Samandıra'da yaşanan sıcak gelişmeleri aktardı. Livakovic, Ferdi Kadıoğlu, Fred ve takımın kaptanları hakkında önemli bilgiler veren Zengi, Hırvat kaleciye ayrı bir parantez açarken, ünlü muhabirin 'Livakovic sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılabilir' sözleri oldukça dikkat çekti. İşte Devri Zengi'nin değerlendirmeleri...

LİVAKOVİC SEZON SONUNDA FENERBAHÇE'DEN AYRILACAK

Livakovic Milli Takım'dan Türkiye'ye dönmek istemiyordu hatta takımda bazı yıldız futbolcular Trabzonspor maçının devre arasında sahaya çıkmama kararı almıştı, fakat skor 2-0 önde olunca takım teknik heyet büyük uğraşlar sonucu o yıldızları ikna etmeyi başarmıştı. Livakovic'in ailesi bu işlerden çok rahatsız olduklarını söylüyorlar, Hırvat kaleci bu saldırıdan sonra travma yaşadı, ailesi Livakovic'le yakından ilgilendi ve bu süreci atlatmaya çalışıyorlar. Livakovic geri dönmek istemiyor, oyuncunun Cumartesi günü İstanbul'a dönmesi bekleniyor. Tadic, Dzeko takıma döndüler hatta onlar çalışmalara erken başladılar. Livakovic'in ailesi oğullarını bırakmak istemiyor. Livakovic bu sezon gelip oynasa bile lig biter bitmez Fenerbahçe'den ayrılacak. Livakovic giderse Fenerbahçe sıkıntı yaşar mı, bence yaşamaz. İrfan Can Eğribayat da en az Livakovic kadar iyi bir kaleci. Fenerbahçe Livakovic'ten en az 15 milyon euro kazanabilir.

FRED VE BECAO'YA NEDEN ÇİFT İDMAN YATIRIYORSUN HOCAM!

Ben bu sakatlıklardan bıktım, yoruldum, usandım. Fred yine aynı yerinden sakatlandı Fred en az 2 hafta sahalardan uzak kalacak. Brezilyalı yıldız Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa maçında iğnelerle sahada olabilir. Ben, bu kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık'tan hiçbir şey anlamadım. İsmail Kartal Fred, Becao gibi sakatlıktan yeni çıkan topçulara çift idman yaptırmamalı. Çift idman yaptırmanın anlamı ne? Bu futbolcuları çok fazla zorlamaya gerek yok. Bu kadar sakatlık çok fazla. Fred Adana Demirspor maçında kesin olarak yok.

JOSHUA KİNG ARTIK MÜZMİN SAKAT OLDU

Ferdi Kadıoğlu'nun ayağına şişe gelmişti ve ayağı şişmişti, oyuncu Adana Demirspor maçında oynayabilir ama İsmail Kartal 'ben Oosterwolde'yi oynatacağım, Ferdi'yi riske etmeyeceğim' derse Ferdi Kadıoğlu dinlenebilir. Becao hazır, Joshua King ise artık müzmin sakat oldu.

YILDIZ FUTBOLCULAR 'SAHAYA ODAKLANALIM' DİYOR

Futbolcular kümeye düşmeye, ligden çekilme fikrine sıcak bakmıyor. Takımdaki yıldızlar 'iyi oynuyoruz, formdayız şampiyon olabiliriz, biz işimizi yapamaya devam edeceğiz' görüşünü paylaşmış durumda. Ali Koç'un Tadic, Dzeko ve Mert Hakan Yandaş'la Samandıra'da bir toplantı yapacağını öğrendim.

LİVAKOVİC 15 MİLYON EURO'YA ARABİSTAN'A...

Livakovic hakkında Sports Digitale kanalında açıklamalarda bulunan Yağız Sabuncuoğlu, Hırvat eldiven için 'Suudi Arabistan kulüpleri Livakovic'i eşelemeye başladılar, Liva sezon sonunda Arabistan'a gidebilir' ifadelerini kullanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN