Android telefon almak için bir neden daha! Onlardaki özellik Apple'ın Macbooklarında bile yok

Android telefon almak için bir neden daha! Onlardaki özellik Apple'ın Macbooklarında bile yok

Dünya üzerinde tartışma konusu olan "Apple mı? Android mi?" sorusuna şaşırtan cevap geldi. Gündemi sarsan olayda Android almanın mantıklı olduğunu sunan bir neden ortaya çıktı. Bu özellikler Apple tarafından üretilen Macbooklarda bile yok. İşte merak edilen sorunun cevabı...

Dünya medyasını sarsan olayda "Apple mı? Android mi?" sorusu cevap buldu. Teknolojinin hızla ilerlediği günlerde Android tarafından yapılan o detayın, Apple tarafından üretilen Macbooklarda bile olmaması dikkat çekti. Farkı gören tüketiciler ise ilgisini Android tarafına çekti.

ANDROİD FARK ATTI

Apple cihazları ile büyük bir rekabet içerisinde olan Android cihazlardan dev yenilik geldi. Yıllardır süren "Apple mı? Android mi?" sorusu cevap buldu. Yeni dönemde teknolojiyle harmanlanan MacBook M1 işlemcileri ve Android telefon grafik performansı gündeme oturdu.

Apple'ın macbooklarında bile olmayan özelliklerin Android'de yer alması dikkat çekti. Bu durum ise yıllardır süren rekabetin sonucunda Android'i bir adım öne geçirdi. Yeni nesil Android telefonların grafik performansı, MacBook cihazlarında yer alan M1 işlemcilerini solladı geçti. Bu kadarla kalmayarak, yüksek grafik gücüne rağmen yüzde 60 oranında daha az enerji tüketimi sunuyor.

f-nsramxiaalmh.pngf-nsronxiaazept.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN