Bu monitör güneşle besleniyor! Eazeye Radiant LCD monitör tanıtıldı: Yüzde 70 daha az elektrik tüketiyor

Bu monitör güneşle besleniyor! Eazeye Radiant LCD monitör tanıtıldı: Yüzde 70 daha az elektrik tüketiyor

Bu monitörü diğerlerinden ayıran özellik: Güneş ile besleniyor! Eazeye Radiant transflektif LCD monitör tanıtıldı! Yüzde 70 daha az elektrik tüketimi sağlıyor...

Güneş ışığını enerji kaynağı olarak kullanarak çevre dostu bir yaklaşım sunan Eazeye Radiant, taşınabilir ekran pazarında büyük bir devrim yapmaya hazırlanıyor. Bu monitör, geleneksel modellere göre yüzde 70 daha az elektrik tüketerek enerji tasarrufu sağlıyor ve doğal ışığı kullanarak dış mekanlarda üstün bir görüntü kalitesi sunuyor.

EAZEYE RADIANT TLCD MONİTÖR ÖZELLİKLERİ

Portable 'transflective' LCD monitor uses the Sun as its light source

Eazeye Radiant, özellikle açık havada güneş ışığı altında parlak ve net görüntüler sunan 'transflektif' LCD (TLCD) teknolojisini benimsemesiyle dikkat çekiyor. 15.6 inçlik 1080p dokunmatik ekranıyla tablet benzeri bir kullanım deneyimi sunan cihaz, ince ve hafif yapısıyla taşınabilirlik ve kullanım kolaylığı sağlıyor.

Dahili kablosuz ekran yansıtma özelliği sayesinde, farklı cihazlarla kolayca eşleştirilebilen Radiant, kullanıcılara her yerde sorunsuz bir ekran deneyimi sunuyor. Çevre dostu tasarımı ve düşük enerji tüketimiyle, geleneksel monitörlere göre önemli bir enerji verimliliği sağlıyor.

Ayrıca, doğal ışık kaynağını kullanarak dış mekanlarda daha parlak ve net görüntüler elde edilmesini sağlıyor. Tüm alüminyum gövdesi, iki USB-C portu ve bir mini-HDMI portuyla donatılmış olan Radiant, dayanıklı ve çok yönlü bir kullanım imkanı sunuyor.

VESA uyumluluğu sayesinde, masa veya tablo üzerine kolayca monte edilebilen cihaz, taşınabilir ekran teknolojisinde yeni bir dönemi başlatmayı hedefliyor. Enerji verimliliği, dayanıklılık ve esneklik gibi özellikleriyle, Eazeye Radiant, hem iş hem de kişisel kullanım için ideal bir seçenek olarak görülüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN