Elon Musk'ın ChatGPT'ye rakip yapay zekası Grok geliyor! Bu hafta X abonelerine erişimi sağlanacak

Elon Musk'ın ChatGPT'ye rakip yapay zekası Grok geliyor! Bu hafta X abonelerine erişimi sağlanacak

Elon Musk'ın kurucusu olduğu xAI yapay zeka şirketi tarafından geliştirilen Grok, bu hafta X abonelerine sunulacak! İşte ayrıntılar...

Elon Musk'ın xAI şirketi, mart ayının başlarında Grok yapay zeka modelini açık kaynak olarak sunmasının ardından şimdi de kullanımını genişletiyor. Musk, Grok sohbet robotunun bu hafta içinde ödeme yapan tüm Premium abonelerinin erişimine açılacağını duyurdu.

GROK PREMIUM TÜM X ABONELERİNE SUNULACAK

Elon Musk, X Abonelerine Seslendi: Grok Yapay Zeka Sohbet Botu Erişime Açılacak! - Tamindir

Grok, mevcut durumda belirli bölgelerde sadece üst seviye Premium+ aboneleri tarafından kullanılabiliyordu. Ancak, Musk'ın açıklamasıyla birlikte bu özellik, ödeme yapan tüm Premium aboneleri için kullanılabilir hale gelecek.

Grok-1 modelinin GitHub'da açık kaynak olarak yayınlanmasının ardından bu adım atıldı. Önceki haftalarda, Musk OpenAI ve Sam Altman'a dava açarak kâr amacı gütmekle suçlamıştı. Musk, yapay zekanın açık olması gerektiğini savunurken, OpenAI'ın bu ilkeye sadık kalmadığını iddia etmişti. OpenAI ise bu iddiaları reddetmişti.

X PREMIUM ABONELİK ÜCRETİ NE KADAR?

Son Dakika: İddiaya Göre Twitter (X), Uygulamanın İçinde Bir Borsa Başlatmayı Amaçlıyor - Bitcoin Sistemi

Grok'un kullanımı için X Premium aboneliği gerekiyor. Bu abonelik için aylık 150 TL ödemeniz gerekiyor. Ayrıca, isterseniz aylık 300 TL'ye yükselerek Premium+ katmanına da geçiş yapabilirsiniz. X'in Premium abonelikleri, reklamsız deneyim ve diğer ek avantajlar sunarak kullanıcılarına daha fazla fayda sağlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN