Microsoft Store yeni bir güncelleme alacak! Windows 11 kullanıcılarını ilgilendiren dev güncelleme

Microsoft Store yeni bir güncelleme alacak! Windows 11 kullanıcılarını ilgilendiren dev güncelleme

Microsoft Store, yeni bir güncelleme alıyor! Windows 11 kullanıcılarını ilgilendiren dev güncelleme, büyük performans artışı sağlayacak! İşte ayrıntılar...

Microsoft Store'un yeni güncellemesi, Windows 11 kullanıcılarını heyecanlandıracak büyük yenilikler vaat ediyor. 26100 kodlu ön izleme güncellemesi, kullanıcıların sayfa geçişlerinde %40'a varan hız artışıyla karşılaşacaklarını söylüyor. Bu, uygulamanın kullanıcı deneyimini önemli ölçüde iyileştirecek ve kullanıcıların işlerini daha hızlı halletmelerini sağlayacak.

MICROSOFT STORE ARAYÜZÜNDE YENİ GELİŞMELER

Microsoft doğruladı: Google Play ve App Store'a rakip oluyor

Güncelleme ile birlikte, Microsoft Store'un arayüzünde de büyük gelişmeler yaşanması bekleniyor. Kullanıcılar, daha akıcı bir deneyim yaşayacakları için uygulamayı daha kolay ve hızlı bir şekilde kullanabilecekler. Satın alma butonunun %1.5 oranında daha hızlı çalışması da kullanıcıların alışveriş deneyimini geliştirecek olan bir diğer detay.

Microsoft mühendislerinden Rudy Huyn, yeni güncellemenin birçok yenilik getireceğini ve kullanıcı deneyiminde gözle görülür bir iyileştirme sağlayacağını belirtiyor. Ayrıca, uygulamanın açılış süresinin de önemli ölçüde azaltılacağı konuşuluyor.

Bununla birlikte, Microsoft Store'un Windows 11'e özel başka yenilikler getireceği de gündemde. Ancak, bu yeniliklerin Windows 10 işletim sistemine ne zaman ve hangi ölçüde geleceği henüz netlik kazanmış değil. Ancak, Windows 10'u kullanan milyonlarca kullanıcı olduğu düşünüldüğünde, bu tür bir kararın alınması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN