Windows 11'de radikal değişim! Başlat menüsü değişecek: İşte yeni görüntüsü

Windows 11'de radikal değişim! Başlat menüsü değişecek: İşte yeni görüntüsü

Windows 11'e gelecek yeni güncellemeyle birlikte Başlat menüsünde yeni bir değişim yaşanacak! Artık böyle görünecek...

Microsoft, Windows 11'e yapay zeka özellikleri entegre etmek ve tasarımda değişiklikler yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Son gelen bilgilere göre, Windows 11'in Başlat menüsünde önemli bir revizyon planlanıyor.

WINDOWS 11 GÜNCELLEMESİYLE BAŞLAT MENÜSÜ DEĞİŞECEK

windows-11.png

X üzerinde yapılan paylaşımlara göre, Microsoft'un Windows 11 önizleme 22635.3420 derlemesini test eden kullanıcılar, Başlat menüsündeki "Tüm Uygulamalar" bölümünde değişikliklerin olduğunu fark etti.

Şu anda Başlat menüsünde "Tüm Uygulamalar" bölümüne gidildiğinde, liste görünümüyle karşılaşılıyor. Ancak Microsoft'un bu bölüme ızgara düzeni seçeneği ekleyeceği ve kullanıcılara iki farklı görünüm arasında seçim yapma imkanı sunacağı belirtiliyor.

Windows kullanıcıları uzun süredir Geri Bildirim Merkezi'nde Başlat menüsüyle ilgili taleplerde bulunuyordu. Özellikle büyük ekranlı cihazlarda, ızgara düzeninin uygulamalara göz atmayı kolaylaştıracağı ve alandan verim elde etmeye yardımcı olacağı ifade ediliyor.

Bu öneri, Windows Insider topluluğunun yoğun ilgisini çekti ve 1500'den fazla kullanıcı tarafından desteklendi. Henüz resmi olarak duyurulmasa da, Microsoft'un bu yeni görünüm seçeneğini test etmeye başladığı belirtiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN