Aziz Yıldırım: Şenol Güneş tiyatro oynadı

Aziz Yıldırım: Şenol Güneş tiyatro oynadı

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, olaylı Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi ile ilgili yaptığı açıklamada, "Şenol Güneş tiyatro oynadı. Sahayı terk eden hükmen mağlup edilmeli” dedi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, olaylı Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi ile ilgili açıklama yaptı.

Yıldırım, şöyle konuştu:

1995-96 yılıydı Trabzon'da Otto Bariç'in sırtına taş geldi ve o da yere düştü. Sahadan ayrıldık ve magnumla mı vuruldu dedi. 2 yıl ceza aldık sonra bu ceza 1 yıla düştü. 98'de ben geldim ve ceza bitince yeniden kupada yer aldık. Otto Bariç'e o gün Türk medyası her türlü suçlama ve hakareti yaptı.

'GÜNEŞ TİYATRO OYNAMIŞTIR'

Perşembe günü oynanan maçın ardından bazı haberler çıktı Güneş'in yaptığı 'Yandım Allah' dercesine açıklamalar yaptı. Güneş'e yapıldığı zaman bir şey olmayacak ama Fenerbahçe'ye gelince herkes her şeyi yapabilir. Güneş burada tiyatro oynamıştır. Ondan beklenen Güneş gibi, filozof gibi konuşan eğitici bir insanın maçın devam etmesi için gayret etmesini bekler ve isterdik. Onu yapsa haklı olurdu. Siz tiyatro oynayacaksınız kafasına dikiş atıldı - atılmadı bu tartışmalar. Tolga Trabzonspor, Mustafa Pektemek Trabzonsporlu... 95-96 ve 2010-11 yıllarındaki şampiyon olamamaların acısını çıkarmaya çalışıyorlar. Bursa'dan bağırıyor Şenol Güneş, 'Burada havalar temiz' diye... En az sizler kadar temiziz. Biz ona saygı gösteriyoruz, onun da bize saygı göstermesi lazım. Buraya maça geliyor bordo kravat ve takım elbiseyle geliyor.

Ben yapılacak her türlü küfür ve şiddete karşıyım. Bu olaylara bu olaylarda kumpas vardır, incelemeler devam ediyor. Son zamanlarda çok fazla Passolig alınmıştır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN