D.G. Sivasspor, Tamer Tuna ile 1 yıllık anlaşma sağladı!

D.G. Sivasspor, Tamer Tuna ile 1 yıllık anlaşma sağladı!

D.G. Sivasspor, Teknik Direktör Tamer Tuna ile 1 yıllık anlaşma sağladı.

Demir Grup Sivasspor, Teknik Direktör Tamer Tuna ile 1 yıllık anlaşma sağladığı bildirildi. Süper Lig ekiplerinden Sivasspor yeni sezonda yoluna Tamer Tuna ile devam edecek. 

Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, Samet Aybaba'dan boşalan teknik direktörlük görevine Tamer Tuna'yı getirdi. Tamer Tuna resmi sözleşmeyi imzaladı.

Sezon sonunda Samet Aybaba ile yollarını ayıran Demir Grup Sivasspor göreve Göztepe'den ayrılan teknik direktör Tamer Tuna'yı getirdi. 41 yaşındaki Tamer Tuna, Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın İstanbul'daki ofisinde 1 yıllık resmi sözleşmeyi imzaladı. Geçtiğimiz sezon Göztepe'de görev yapan Tamer Tuna daha önce 2014-2015 sezonunda kırmızı-beyazlı ekipte yardımcı antrenör olarak görev yapmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN