Davutoğlu'ndan canlı yayın sonrası işten çıkarmaya tepki: Susmayacağız

Davutoğlu'ndan canlı yayın sonrası işten çıkarmaya tepki: Susmayacağız

Eski Başbakan Davutoğlu ile program yapan Yavuz Oğhan ile iki editörün RS FM'deki işlerine son verilmesine ve Akif Beki ile İsmail Saymaz'ın da programının yayından kaldırılmasına tepki gösteren Davutoğlu "Kendileri sadece gazetecilik yaptılar. Bu kararın hiçbir izahı yok. Her kapıyı kapatsalar da biz yeni kapı açacak, susmayacağız" dedi.

Eski Başbakan Davutoğlu ile program yapan Yavuz Oğhan ile iki editörün RS FM'deki işlerine son verilmesine ve Akif Beki ile İsmail Saymaz'ın da programının yayından kaldırılmasına tepki gösteren eski Başbakan Ahmet Davutoğlu "Kendileri sadece gazetecilik yaptılar. Bu kararın hiçbir izahı yok. Her kapıyı kapatsalar da biz yeni kapı açacak, susmayacağız" dedi.

Twitter üzerinden karara tepki gösteren Davutoğlu "Dün benimle mülakat gerçekleştiren üç basın mensubu @yavuzoghan @makifbeki ve @ismailsaymaz'ın programlarına son verilmesinden büyük üzüntü duydum. Kendileri sadece gazetecilik yaptılar. Bu kararın hiçbir izahı yok. Her kapıyı kapatsalar da biz yeni kapı açacak, susmayacağız" ifadelerini kullandı.

19-07/19/ahmet.jpg

NE OLMUŞTU?

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile program yapan gazeteciler Akif Beki, Yavuz Oğhan ve İsmail Saymaz'ın Radyo Sputnik'teki programların yayından kaldırımıştı. Oğhan ve iki editörün de işine son verilmişti.

'Bidebunuizle' adlı Youtube kanalından yayınlanan 3 saatlik canlı yayının ardından Radyo Sputnik'te (RS FM) hafta içi hergün 17.30-19.00 arasında yayınlanan Yavuz Oğhan'dan 'Bidebunudinle' programı ile Oğhan'la birlikte Akif Beki ile İsmail Saymaz'ın haftada iki gün yayınlanan 'Söylemesi Bizden' programları kaldırılmıştı.

Yavuz Oğhan Twitter hesabından "Türkiye'de hiçbir iyi iş cezasız kalmaz, dün Davutoğlu ile mülakat yaptık bugün programlarımız bitti, üstelik yayını kendi YouTube kanalımızdan yaptığımız halde, #bidebunudinle ile @makifbeki ve @ismailsaymaz'la yaptığımız #söylemesibizden artık RS FM'de değil" paylaşımıyla gelişmeyi duyurmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN