E.Yeni Malatyaspor’un İstanbul şanssızlığı

E.Yeni Malatyaspor’un İstanbul şanssızlığı

Evkur Yeni Malatyaspor’un İstanbul şansızlığı sürüyor. Süper Lig’de ikinci sezonunu geçiren sarı-kırmızılılar, İstanbul’da oynadığı karşılaşmalarda galibiyet alamadı.

Süper Lig’de 19 hafta sonunda 32 puanla 3. sırada yer alan E. Yeni Malatyaspor’da İstanbul şanssızlığı sürüyor. Sarı-kırmızılılar, geçen sezondan bu yana İstanbul’da oynadığı karşılaşmalarda galibiyet yüzü göremedi. Sarı-kırmızılılar, 2017-2018 sezonunda deplasmanda İstanbul ekiplerine karşı oynadığı 5 karşılaşmayı da kaybetti. E. Yeni Malatyaspor 2017-2018 sezonunda İstanbul deplasmanlarında Kasımpaşa’ya 3-2, Fenerbahçe’ye 3-1, Medipol Başakşehir’e 1-0, Beşiktaş’a 3-1, Galatasaray’a 2-0 yenildi.

Malatya ekibi, bu sezon ise 4 İstanbul takımıyla deplasmanda oynadığı karşılaşmalarda 3 mağlubiyet, 1 beraberlik aldı. Deplasmanda Beşiktaş, Kasımpaşa ve Fenerbahçe’ye mağlup olan sarı-kırmızılılar, Medipol Başakşehir ile berabere kaldı. Son maçta ise Fenerbahçe’ye 3-2 mağlup oldu.

MALATYA/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN