Emeklilere 15 bin TL'ye varan nakit promosyon fırsatı: Son başvuru tarihi yaklaşıyor

Emeklilere 15 bin TL'ye varan nakit promosyon fırsatı: Son başvuru tarihi yaklaşıyor

Bankalar tarafından emeklilere sağlanan promosyon ödemeleri için son fırsat çağrısı yapıldı. Kamu ve özel bankalar farklı tutarlarda ödeme seçenekleri belirlerken emeklilerde en yüksek tutarı sağlayan bankaları araştırıyor. O banka 15.000 TL'lik nakit promosyon için son çağrılarını yaptı. İşte tüm detaylar…

HİLAL NAS

Emekli vatandaşlar bankalar tarafından sağlanan promosyon ödemelerine yakından takip ediyor. Özel ve kamu olmak üzere farklı seçeneklerde promosyon tutarları ile birlikte farklı kampanyalarda emeklileri sevindiriyor. Emekli maaşını o tarihe kadar Garanti BBVA’ya taşıyan emekliler, 15 bin TL’lik nakit promosyon ödemesinden yararlanacak.

Emekliler için banka promosyon yarışı hız kesmeden devam ediyor. Kamu ve özel bankalar, rekabeti artırmak adına promosyon miktarlarını güncelleyerek emeklilerin yüzünü güldürmeye devam ediyor. En son gelişmelerle birlikte, Garanti BBVA, emekli maaşını bankalarına taşıyan müşterilere 15 bin TL'ye kadar nakit promosyon sunuyor. Emeklilerin bu fırsattan yararlanabilmeleri için son başvuru tarihi 30 Nisan olarak belirlendi.

GARANTİ BBVA’DAN CAZİP PROMOSYON TEKLİFİ

Garanti BBVA tarafından yapılan açıklamaya göre, emekli maaşını bankaya taşıyan müşteriler, maaş miktarlarına göre değişen oranlarda nakit promosyon elde edebilecekler. 10 bin lira ve altı maaşlar için 6 bin 250 lira, 10 bin ila 15 bin lira arasında maaş alanlar için 10 bin lira, 15 bin ila 20 bin lira arasındaki maaşlar için ise 12 bin 500 lira promosyon verilecek. Maaşı 20 bin lira ve üzeri olan emekliler ise tam 15 bin lira nakit promosyon kazanacaklar.

garanti-bankasi.jpg

BANKALAR ARASI REKABET KIZIŞIYOR

Garanti BBVA’nın yanı sıra diğer büyük bankalar da benzer promosyon kampanyaları düzenliyor. Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, Denizbank, İş Bankası, QNB Finansbank, Yapı Kredi ve ING, emeklilere yönelik farklı promosyon paketleri sunuyor. Özellikle Yapı Kredi ve ING, emeklilere 18 bin TL'ye kadar varan nakit promosyon fırsatları ile dikkat çekiyor.

para-almak1.jpg

SON GÜNLERDE BAŞVURU İÇİN ACELE EDİN

Emekli maaşını taşıma ve yeni müşteri olma işlemleri, Garanti BBVA mobil uygulaması üzerinden kolaylıkla yapılabilecek. Ayrıca, banka, emeklilere özel olarak internet ve mobil şubeleri üzerinden yapılan havale ve EFT/FAST işlemlerinde herhangi bir ücret alınmayacağını duyurdu. Emekliler, ayrıca vadeli mevduat ve kredi fırsatlarından da faydalanabilecek.

Kampanyadan yararlanmak isteyen emeklilerin belirlenen son tarihe kadar başvuruda bulunmaları gerektiğini hatırlatmakta fayda var. Her bankanın sunduğu promosyon detayları ve başvuru koşulları farklılık gösterebileceğinden, emeklilerin en uygun teklifi bulmak için banka şartlarını iyi değerlendirmeleri önerilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN