Renault'tan tam hibrit motorlu yeni SUV! C segmentinde Renault rakip tanımıyor

Renault'tan tam hibrit motorlu yeni SUV! C segmentinde Renault rakip tanımıyor

Otomobil dünyasına hızla eklenen modellere bir yenisi de Renault'tan! Tam hibrit motorlu yeni SUV adından söz ettirmeye hazırlanıyor! 2 Mayıs'ta tanıtılacak! C segmentinde Renault rakip tanımıyor...

NESİBE GÖVEN ATALAY

Renault, otomobil dünyasında yine adından söz ettirecek bir yeniliğe imza atıyor. 2 Mayıs'ta tanıtılacak olan yeni C SUV modeli "Symbioz", ismini Latince "birlikte yaşamak" anlamına gelen "symbiosis" kelimesinden alıyor ve modern tasarımıyla dikkat çekiyor.

YENİLİKÇİ TASARIM VE ÜSTÜN TEKNOLOJİ

resim-2024-04-26-091928155.png

4.41 metre uzunluğundaki Symbioz, 145 HP gücünde E-Tech tam hibrit motoruyla hem performans hem de çevre dostu bir sürüş deneyimi vaat ediyor. Araç, sadece 1.500 kg ağırlığında olup, bu özelliğiyle sınıfındaki diğer araçlara göre daha hafif ve ekonomik bir alternatif sunuyor.

GÖZ KAMAŞTIRAN ÖZELLİKLERLE DONATILDI

resim-2024-04-26-091934646.png

Renault Symbioz, Solarbay teknolojisi ile donatılmış cam tavanı sayesinde, kullanıcılara opak veya şeffaf tavan seçenekleri sunarak, isteğe bağlı olarak doğal ışığı içeri alabilme veya mahremiyeti koruyabilme imkanı sağlıyor. Bu özellik, özellikle uzun yolculuklar sırasında farklı hava koşullarında bile ideal iç mekan konforunu garanti ediyor.

C SEGMENTİNDEKİ YERİNİ SAĞLAMLAŞTIRIYOR

Renault, C segmentinde boşluk bırakmak istemediğini bu yeni modelle bir kez daha kanıtlıyor. Symbioz, segmentindeki diğer Renault modelleri Megane, Scenic, Austral ve Arkana ile birlikte markanın ürün gamındaki yerini sağlamlaştırıyor. Bu model, özellikle tasarımı ve teknolojik özellikleriyle sınıfında fark yaratmayı hedefliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN