Ersun Yanal: Türk futbolu için kapkara bir gece

Ersun Yanal: Türk futbolu için kapkara bir gece

Fenerbahçe'den Akhisarspor maçı sonrası Rizespor - Galatasaray müsabakasındaki kararlarla ilgili tepkili açıklamalar geldi. Ersun Yanal, "Türk futbolu için kapkara bir gece!" derken Semih Özsoy, "Perde perde tiyatro oynandı. Utanç gecesi" dedi.

Fenerbahçe cephesi Rizespor - Galatasaray maçında yaşananlarla ilgili açıklamalar yaptı. Teknik Direktör Ersun Yanal, Başkan Vekili Semih Özsoy ve Başkan Ali Koç'un açıklamaları şöyle;

Ersun Yanal: Türk futbolu için kapkara bir gece

Ersun Yanal sakatlanan Emre Akbaba'ya geçmiş olsun dilekleriyle sözlerine başlayarak, "Bugün iki başlıkta konuşacağım. Biri bizim maç, diğeri günün diğer maçı. Sevgili Emre Akbaba'ya geçmiş olsun diyorum. Futbol için hoş olmayan bir kaza. Diğer yandan futbol için de bence bugün kapkara bir gece. Türk futboluna da geçmiş olsun" ifadelerini kullandı.

Başkan Vekili Semih Özsoy ise, "Ersun Yanal'ın dediğine katılıyorum. Türk futbolu için utanç gecesi. 20 yıldır oynanan tiyatronun son perdesiydi. Perde perde oynandı ve malumun ilanı oldu. Birileri olması istenmiyor demek ki. Demek ki aynı takımın şampiyon olması isteniyor. Lafın fayda etmediği yerdeyiz. Perde perde oynanan tiyatro müdahale edilmediği takdirde devam eder. Bugün Rizespor'un hakkı yendi. Geçen hafta başkasının.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN