Esenyurt'ta boynundan zincirlenen genç kızı polis kurtardı

Esenyurt'ta boynundan zincirlenen genç kızı polis kurtardı

İstanbul Esenyurt'ta 'dehşet evi' olarak nitelendirilebilecek bir ev ortaya çıktı. Anne ve ağabeyi tarafından boynundan zincirle bağlanan genç kız polis tarafından kurtarıldı. Genç kız, ailesi evde olmadığı sırada pencereden yardım isteyerek özgürlüğüne kavuştu. Genç kızın boynundan 1,5 metrelik zincir çıkarıldı. Genç kızın ne kadar zamandır bu halde yaşadığı henüz bilinmiyor.

Yenikent Mahallesi'nde Suriyeli 18 yaşındaki genç kız, iddiaya göre ağabeyi tarafından bodrum kattaki evlerinde boynundan zincirle bağlıydı. Yaklaşık 1.5 metrelik zincirle yaşayan genç kız evde kimsenin olmadığı sırada pencereye yaklaşarak çevredekilerden yardım istedi.

19-02/07/esenyurt-2-1549548313.jpg

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Pencereden içeri bakan polis ekipleri, kızın evde zincirli halde olduğunu gördü. Olay yerine sağlık ekipleri ve çilingir çağrıldı. Zincirden kurtarılan genç kız, sağlık kontrolü için hastaneye götürülürken, bu sırada eve gelen annesi ve ağabeyi gözaltına alındı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN