Fener Ol kampanyasında toplanan miktar belli oldu

Fener Ol kampanyasında toplanan miktar belli oldu

Fenerbahçe'nin 4 Nisan'da başlattığı 'Fener Ol' kampanyası tüm hızıyla sürerken, bugüne kadar toplanan miktar ve bağış yapan ünlü isimler belli olmaya başladı.

Ekonomik anlamda sıkıntılı günlerden geçen Fenerbahçe, 4 Nisan'da kulübe mali destek sağlamak amacıyla "Fener Ol" adında bir kampanya başlattı. Birçok taraftarın ve iş adamlarının yoğun ilgi göstererek bağış yaptığı kampanya, kulübün sıkıntılı mali durumundan kurtulması için sarı-lacivertli renklere gönül vermiş herkesin desteğini bekliyor. Başta kulüp başkanı Ali Koç olmak üzere, ülkenin birçok noktasından Fenerbahçeli taraftarlar kampanyaya destek oluyor.

TOPLANAN RAKAM 15 MİLYON EURO

FB TV'de yapılan 3,5 saatlik yayın süresinde ise canlı bağlantılarla birlikte kampanyaya katılan gönüllü sayısının 400 bini geçtiği öğrenildi. Kampanya neticesinde toplanmış olan rakamın 15 milyon euro, dolar bazında ise 17 milyon dolar olduğu açıklandı.

ALİ KOÇ DESTEKTEN MEMNUN

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ise; taraftarın kampanyaya göstermiş olduğu ilgiden memnun olduğunu dile getirdi. Koç; "Yükümlülüklerimizi yerine getirmek için bu başarı bizi oldukça rahatlatacak ve böylelikle Avrupa kupalarına katılma hakkımızı da korumuş olacağız." dedi.

"Fener Ol" kampanyasına bazı ünlü isimler;

Saran Holding – Sadettin Saran: 1 milyon TL

Koç Zeljko Obradovic: 600 bin TL

Yönetmen Murat Şeker: 500 bin TL

YDA Group – Hüseyin Arslan: 500 bin TL

Konya Siyah Çoraplılar Derneği: 500 bin TL

Completo Group – Murat Kapki & Samet Güzel: 250 bin TL

Han Group – Olgun Aydın: 150 bin TL

Mehmet Okur: 40 bin TL

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN