Fenomen Cem Korkmaz intihar etti

Fenomen Cem Korkmaz intihar etti

Şahan Gökbakar'ın canlandırdığı Recep İvedik karakterinin 4 filminde rol alan ve dizide cep herkülü lakabı ile anılan Youtube fenomeni Cem Korkmaz intihar etti

Şahan Gökbakar'ın canlandırdığı Recep İvedik karakterinin 4 filminde de rol alan, oyuncu ve Youtuber Cem Korkmaz, Selami Ali Mahallesi Yüksel Sokak üzerindeki evinde bu akşam ölü bulundu. Kalorifer borusuna kendini asarak intihar ettiği ileri sürülen Cem Korkmaz'ın cesedi polis ve savcı incelemesinin ardından otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

RECEP İVEDİK 4 FİLMİNDE ROL ALMIŞTI

Korkmaz, son olarak Recep İvedik 4 filminde rol almıştı.  Cem Korkmaz'ın ölüm haberini, Cem Yılmaz'ın ağabeyi Can Yılmaz da doğruladı. Can Yılmaz, "Sevgili Muhittin abimizin oğlu Cem Korkmaz’ın intihar haberi maalesef doğru. Allah rahmet eylesin. Yakınlarına sabır diliyorum." dedi

17-11/01/cemyilmaz.jpg

ŞAHAN GÖKBAKAR: AH BE KARDEŞİM

"Ahhhhh be güzel kardeşim...Hâlâ inanamıyorum böyle bir şey olduğuna. Anlayamıyorum!!! Acılı ailesine ve tüm sevenlerine sabır diliyorum. Başımız sağolsun..."

17-11/01/screenshot_1.jpg

CEM KORMAZ KİMDİR?

1987 Bursa doğumlu; ilk ve orta öğretimini Bursa’da tamamlayan Cem Korkmaz, en son Bursa Devlet Tiyatrosunda eğitimini tamamlamıştır. Kendisi şu anda youtube'da "Oha diyorum!" ve "yapyap" kanalında sunuculuk yapmaktadır. Birçok filmde, dizide ve reklamda rol almıştır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN