Gaziantep Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı? Antep Valiliği'nden tatil açıklaması | 23 Aralık

Gaziantep Valiliği kar tatili açıklaması yaptı mı? Antep Valiliği'nden tatil açıklaması | 23 Aralık

Gaziantep'te okullar yarın tatil mi? Yoğun kar yağışının ardından gözler Gaziantep Valiliği tarafından yapılması beklenen kar tatili açıklamasına çevrildi. Hava şartlarının ağırlaşması ve kar yağışının şiddetini artırması ile Gaziantep'te okulları bugün tatil edilmişti. Peki yarın Gaziantep'te eğitime ara verilecek mi? Gaziantep Valiliği tarafından yapılan açıklamaları ve son dakika gelişmelerini haberimizde bulabilirsiniz.

Yoğun kar yağışının hayatı etkilemesi sebebiyle Gaziantep'te okullara bugün bir günlüğüne ara verildi. Peki Gaziantep'te okullar yarın tatil mi? 23 Aralık Cuma günü kar tatili haberleri ve son dakika gelişmelerini anlık olarak sayfamızda takip edin. 

GAZİANTEP'TE 12 ŞUBAT 2020 KAR TATİLİ HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ 

Meteoroloji'nin yaptığı hava durumu tahminlerine göre Gaziantep'te yarın kar yağışının etkili olması beklenirken öğrencilerin gözü kulağı da yine ''Gaziantep'te yarın okullar tatil mi?'' sorusunun cevabına çevrildi. Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'da kar tatiline ilişkin bir açıklama geldi mi? Gaziantep'te yarın okullar tatil olacak mı? Konuyla ilgili tüm açıklama ve gelişmeler Karar.com adresinde.

16-12/22/00008477232-1482414417.jpg

Gaziantep Valiliği tarafından şu ana kadar henüz resmi olarak yarın için bir açıklama yapılmadı. Yarın Antep'te okulların tatil olup olmayacağına ilişkin açıklamayı anlık olarak sizinle paylaşacağız. Meteoroloji'nin elde ettiği bilgilere göre Gaziantep'te kar yağışı yarında etkili olacak. Bu bilgilerin ardından Gaziantepli öğrenciler kar tatili olmasını şimdiden beklemeye başladı. Ancak Gaziantep Valiliği'nden gelmiş bir açıklama yok. 

GAZİANTEP VALİLİĞİ'NDEN 22 ARALIK PERŞEMBE GÜNÜ İÇİN AÇIKLAMA

Alınan meteorolojik uyarılar, bölgemizde görülen kar yağışı ve olumsuz hava koşulları sebebiyle, ulaşımda da yaşanabilecek aksaklıklar göz önünde bulundurularak ilimiz merkez ilçelerindeki (Şahinbey, Şehitkâmil, Oğuzeli) 22 Aralık 2016 Perşembe günü (yarın), resmi ve özel ilk ve orta öğretim kurumlarında eğitim ve öğretime bir gün süre ile ara verilmiştir.

16-12/22/kar-yagisi-371-1482414435.jpg

Ayrıca taşımalı eğitim kapsamında olan il genelindeki bütün resmi ve özel öğretim kurumlarında da eğitim ve öğretime bir gün süre ile ara verilmiştir.

Söz konusu karar ve 03.12.2002 tarih ve 58 Sayılı Başbakanlık Genelgeleri uyarınca, olumsuz hava şartları nedeniyle, kamu görevlisi malul ve engelliler, ayrıca bir talimat ve talebe gerek kalmadan, belirlenen tatil süresince izinli sayılacaktır. Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan kronik hastalığı bulunanlar ve hamile personel de bir gün süre ile idari izinli sayılacaklardır. Vatandaşlarımızın özellikle ulaşımda kar yağışı nedeniyle oluşabilecek tehlikelere karşı dikkatli ve tedbirli olmalarında fayda bulunmaktadır.

GAZİANTEP ANLIK HAVA DURUMU RAPORU

GAZİANTEP'TE HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre Gaziantep 22 Aralık perşembe günü itibariyle yoğun kar yağışı altına girecek. Kuvvetli kar yağışıyla birlikte kent merkezi beyaz örtüye bürünecek. Sıcaklık en yüksek 3 en düşük ise -3 derece olacak. Kar yağışı hafta sonuna kadar devam etmesi bekleniyor

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN