Bayram öncesi aile katliamı! Anne babasını vuran abisini öldürdü

Bayram öncesi aile katliamı! Anne babasını vuran abisini öldürdü

Sakarya'da Ramazan Bayramı arifesinde katliam haberi geldi. İddiaya Aile içinde borç- alacak nedeniyle çıkan tartışmada Mevlüt Ç., anne ve babasını tabancayla vurarak öldürüp, kardeşini yaraladı. Yaralı kardeş ise anne- babasını öldüren ağabeyini kesici aletle öldürdü.

Akova Mahallesi'nde Mevlüt Çelik isimli şahıs, babası Vahdettin ve üvey annesi Melek Çelik ile henüz bilinmeyen nedenle tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Çelik, babasını ve üvey annesini silahla vurdu.

t-copy.jpg

Olayı öğrenen kardeş Selçuk Çelik de evin bulunduğu sitede karşılaştığı ağabeyiyle kavga etmeye başladı. Mevlüt Çelik, silahla omzundan vurduğu kardeşi tarafından, arbede sırasında kesici aletle yaralandı.

12.jpeg

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

3 ÖLÜ, 1 YARALI

Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrollerde, baba Vahdettin, üvey anne Melek ve oğul Mevlüt Çelik'in yaşamını yitirdiği belirlendi.

11.jpeg

Yaralı Selçuk Çelik ise hastaneye kaldırıldı. Olay yeri incelemesinin ardından cenazeler, Hendek Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Bu sırada Çelik ailesinin yakınları gözyaşı döktü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN