Kurban Bayramı mesajları ve bayram tebrik kartları 2021

Kurban Bayramı mesajları ve bayram tebrik kartları 2021

En güzel Kurban Bayramı mesajları ile sevdikleriniz bayramını kutlayın. 20-23 Temmuz 2021 günlerinde idrak edilecek Kurban Bayramı'nda akıllı telefonların vazgeçilmezimi olmasıyla bayram tebrik mesajları önem kazandı. İşte, anlamlı ve dualı bayram mesajları...

Whatsapp bayram mesajları ve sözleri, son yıllarda en çok tercih edilen bayram kutlama mesajları arasında yer alıyor. Zira, sosyal medyanın ve online mesajlaşma programlarının gelişmesiyle bayram tebrik mesajları da bu mecralardan gönderilmeye başlandı. 2021 Kurban Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı ve seyahat kısıtlaması olmasa da koronavirüs salgınının devam etmesi dolayısıyla geçmiş bayramlara göre yüz yüze bayramlaşma daha az gerçekleşecek.

bayramlar-mesaj-shutter.jpg

EN GÜZEL KURBAN BAYRAMI MESAJLARI

* Kurban Bayramı'nı sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle...

* Hayat nefes aldığımız kadardır, gerçek olan güzellikler yaşandıkça anlaşılır bu güzel günde birlikte yaşamanın ümidi ile Kurban Bayramınızı kutlarız...

* Üç şeyden uzak dur; Kul hakkı yemekten, sana ihyacı olana sırtını dönmekten ve birine kötülük etmekten… Tüm Müslüman aleminin bu mübarek günde duaları kabul günahları af olsun. Bayramınız mübarek olsun...

* Heyecan ve özlemle beklenen Kurban Bayramı geldi, hoş geldi. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle...

* Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Dualarınız kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun. Kurban Bayramınız mübarek olsun.

whatsapp-image-2020-07-31-at-09-00-32-2-1.jpeg

ANLAMLI BAYRAM MESAJLARI 2021

* Damağınızı, ruhunuzu ve çevrenizi tatlandıran, mutlu, umutlu, bereketli bir bayram dileriz.

* Bu bayramda tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gerçek olsun. Her daim birlik ve beraberlik içinde, huzur ve sevgi dolu bayramlar geçirmek ümidiyle.

* Bu güzel ayın mübarek bayramı bizlere mutluluk getirsin. Sevinç ve huzur dolu bir Kurban Bayramı dilerim.

* Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj mesafeleri kapatır, gönülleri birleştirir. Kalbiniz nur, eviniz huzur dolsun. Kurban Bayramınız bereketli olsun!

* Bayram dostluğu, sevgiyi ve geleceği paylaşmaktır. Aşımızı, ekmeğimizi, soframızı paylaşmaktır. Birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz bir Kurban Bayramı dilerim.

whatsapp-image-2020-07-31-at-09-00-32-1-1.jpeg

SMS VE WHATSAPP İÇİN KURBAN BAYRAMI MESAJLARI

* Küslerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği, rahmet ve şefkat dolu günlerin en değerlilerinden olan Kurban Bayramınız kutlu olsun.

* Hafif bir rüzgar dalgalandırır denizi... Bir güzel söz de güzelleştirir insanları... Yüzünden gülümseme, evinden bereket eksik olmasın. Bayramın mübarek olsun.

* Küskünlerin barıştığı, sevenlerin bir araya geldiği; mutluluk içinde, sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle...

* Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle...

*Benim ömrümde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yüzdürdüğüm, benim ömrümde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı geçince üzüldüğüm. Bayramınız mübarek olsun!

kurban-bayrami-shutter-1.jpeg

DUALI BAYRAM MESAJLARI VE SÖZLERİ

* Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sıcak bir mesaj mesafeleri kapatır, gönülleri birleştirir. Kalbiniz nur, eviniz huzur dolsun. Kurban Bayramınız bereketli olsun!

* Bayramlar, dargınlıkların unutulduğu, küslerin barıştığı, kardeşçe kucaklaştıkları günlerdir. Kurban Bayramınız mübarek olsun!

* Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin. Bayramınız kutlu olsun...

* İnsanoğlu, kainatı ve Rabbin yarattıklarını korumayı kendine bir görev bilmeli. Hayırlı cumalar, hayırlı bayramlar…

* Ne mesafeler, ne imkansızlıklar bayramın coşkusuna gem vuramaz. Gönüller bir oldukça mesafeler kısalır, imkan kapıları sonuna kadar açılır. Kurban Bayramınız kutlu olsun.

86af9aa80d2184c03ba2ef59569e8dc1-640x640.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN