Sinan Oğan lüks evinin kapılarını ilk kez açtı! İçinde futbol sahası bile var... Değeri dudak uçuklatıyor

Cumhurbaşkanı seçimlerinde ATA İttifakı’nın adayı olarak giren Sinan Oğan, ikinci turda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı desteklemişti. Uzun süre gündem olan Oğan lüks evinin kapılarını ilk kez açtı! Oğan, evinin değeri hakkında konuştu. Değeri dudak uçuklatıyor...

Sinan Oğan lüks evinin kapılarını ilk kez açtı. 30 milyon değerindeki mâlikanesiyle ilgili iddiaların ardından kapısını açan Oğan, evinin değeri hakkında konuştu.

EVİNİN KAPILARINI İLK KEZ AÇTI

Ankara'da mülkleri ve 30 milyon TL değerindeki mâlikanesiyle ilgili iddiaların ardından kamuoyunun merak ettiği isimlerden biri olan Sinan Oğan, ilk kez evinin kapılarını bir gazeteciye açtı. Oğan'ın ev ziyaretine Azerbaycan'da yayın yapan İctimai TV'deki 'Persona' programından bir medya mensubu katıldı. Ev ziyareti sırasında Oğan, mülkünün bahçesinden ilk görüntüleri yayınladı ve evin değeri hakkında açıklamalarda bulundu.

‘1 MİLYON DOLARDAN DAHA FAZLA EDİYOR’

Oğan, evinin 1 milyon dolardan fazla değerinde olduğunu belirtirken “Burası 1 milyon dolardan daha fazla eder. Aşağıda bizim birazdan oraya da bakarız. Futbol sahamız var. Kızım voleybola gidiyor. Ufak bir voleybol sahamız var. Yani burası büyük bir yer. Geniş bir yer. O yüzden yani buraya bir milyon dolar verseler vermem” şeklinde konuştu.

Geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ATA İttifakı'nın adayı olarak giren Sinan Oğan, ikinci turda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı desteklemişti. Ancak ilk turda yüzde 5,17 oy alarak başarısız oldu.