5 ilde 'Sibergöz-31' operasyonu: 18 kişi yakalandı

5 ilde 'Sibergöz-31' operasyonu: 18 kişi yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından İstanbul merkezli 5 ilde nitelikli dolandırıcılara yönelik "Sibergöz-31" operasyonu düzenlendiği ve bu kapsamda 18 şüphelinin gözaltına alındığı paylaşıldı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son günlerde artan nitelikli dolandırıcılık vakalarına karşı başlatılan "Sibergöz-31" operasyonuna ilişkin açıklamalarda bulundu. Yerlikaya, dolandırıcılık suçlamasıyla aranan ve mağdurların hesaplarındaki paraları haksız yere ele geçirmeye çalışan şüphelilere yönelik geniş çaplı bir operasyonun gerçekleştirildiğini duyurdu.

18 ZANLI YAKALANDI

Operasyon kapsamında İstanbul, Ankara, Mersin, Şanlıurfa ve Batman gibi farklı illerde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen baskınlarda 18 zanlının gözaltına alındığı belirtildi. Zanlıların, kendilerini kamu görevlisi veya banka çalışanı gibi tanıtarak masum insanların hesaplarındaki paraları çalmaya çalıştıkları ortaya çıktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN